Σταματίνα μου, δεν γέννησε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη

11.03.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έλεγα ότι η Μαριέττα Χρουσαλά με είχε κουράσει ως έγκυος, αφού κάθε λίγο και λιγάκι «έπεφτα» όλο και πάνω σε κάποια δήλωση της.

Αλλά όχι, η Σταματίνα η Τσιμτσιλή τις ξεπερνά όλες και τούτη η έγκυος είναι εκτός συναγωνισμού. Μάλλον μόνο μία μπορεί να την συναγωνιστεί στα ίσα.... η Μαριώ που νόμιζε ότι μόνο αυτή γέννησε τον Γιάννη! Καλή και χρυσή η Σταματίνα, αλλά δεν είναι πρωτάρα στην τηλεόραση. Και μπορεί να ξέρει ότι η φουσκωμένη κοιλιά ανεβάζει τα νούμερα (άσχετα αν στη δική της περίπτωση οι ΣκορδαΛιάγκα απέναντι κάνουν 60αρια) όμως γνωρίζει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μπουχτίσει από έγκυες.

Έχουμε ξεγεννήσει ως τηλεθεατές όλη την τηλεόραση. Δεν μας έχει ξεφύγει καμιά. Οπότε, μπορεί να καταλάβει η Σταματίνα ότι και την παραμικρή λεπτομέρεια από τη μεγάλη της χαρά, ας την μοιραστεί αποκλειστικά με τον σύζυγο και ουχί με τον κόσμο όλο. Γιατί ας πούμε να ακούω κάθε λίγο και λιγάκι την Σταματίνα να λέει ότι έχει πάρει 10 κιλά; Η Όλγα Λαφαζάνη είμαι;

Γιατί να με νοιάζει εμένα τον τηλεθεατή αν χρειάστηκαν 15 άτομα για να της βάλουν το εφαρμοστό φόρεμα; Αν πιστεύει ότι θα αλλάξω συκώτι από τα γέλια με το «δράμα» της γκαστρωμένης παρουσιάστριας, θα της το χαλάσω. Έχω να θυμάμαι το δικό μου «δράμα» που δεν είχα 15 άτομα να μου βάλουν με το στανιό ένα εφαρμοστό φόρεμα. Αλλά, να μου πεις, εγώ δεν ήμουν στην τιβί.

Η Σταματίνα που είναι στην τιβί, έτσι όπως το πάει, στο τέλος θα την ξεγεννήσουν και στην τιβι. Μα συγνώμη κιόλας, είναι άρρωστη, έχει φωνή βραχνιασμένου Βασίλη Καρρά, δεν μπορεί να βγάλει λέξη κι όμως αντί να καθίσει σπιτάκι της να γιάνει και να χαλαρώσει, είναι εκεί στην εκπομπή και προσπαθεί να μιλήσει. Ειλικρινά, της Τσιμτσιλή της άρεσε η εικόνα αυτή; Σε εμάς πάντως όχι. Μας ξενέρωσε, σε απλά ελληνικά. Κάτσε και λίγο σπίτι σου βρε Σταματίνα μου. Δεν θα σου πούνε και κάτι.....

Αμ το άλλο; Το κορυφαίο των κορυφαίων. Πήγε να προσκυνήσει σε μοναστήρι μαζί με το σύζυγο και τον προσωπικό της... παπαράτσι! Ναι ναι. Εκεί να δεις φωτογραφίες της εγκύου με κολάν και από πάνω φούστα που δίνουν στα μοναστήρια. Εκεί να δεις κατάνυξη και μετά αυθόρμητο παπαρατσίστικο στήσιμο. Ωχ Θεέ μου.

Πότε είπαμε ότι γεννάει;