Κι όμως η Ελένη μπούχτισε από τη δημοσιότητα

22.03.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Η Ελένη Μενεγάκη αγανάκτισε με τους παπαράτσι που την κυνηγούν". Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ειλικρινά, μόνο ως ανέκδοτο μου κάνει το μπούχτισμα της Μενεγάκη από το... ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι, που δεν την αφήνουν σε ησυχία. Το, δε, ξέσπασμα της (με τον δικό της πάντα Μενεγακίστικο τρόπο) με έκανε να ζηλεύω την παρουσιάστρια, που ενώ ο κόσμος καίγεται στης Ελένης βαρκούλες αρμενίζουν.

Θα μπορούσα να κατανοήσω το "δράμα" της παρουσιάστριας, διότι - πώς να το κάνουμε; - και οι διάσημοι άνθρωποι είναι κι έχουν κι αυτοί τις προσωπικές τους στιγμές που δεν θέλουν πάντα να γίνονται εξώφυλλα σε ιλουστρασιόν περιοδικά.

Και θα μπορούσα να κατανοήσω ακόμη περισσότερο την μάνα Μενεγάκη, η οποία πήγε το παιδί της για κούρεμα κι απ' έξω οι παπαράτσι την φωτογράφιζαν.

Έλα, όμως, που το Λενιώ βρήκε να ξεσπάσει τη λάθος στιγμή. Γιατί, παραπονιόταν για το ένα περιοδικό που την είχε εξώφυλλο με.... μπούργκα, ενώ στο άλλο οι "παπαράτσι" φωτογραφίες της με τον Ματέο ήταν σαν διαφημιστικό μπύρας!

Η Ελένη τον τελευταίο καιρό ρίχνει την μαντήλα της στο κεφάλι και είναι σαν... αυτονομίστρια με Hermes! Αλλά όπως αγανακτισμένα εξήγησε το κάνει διότι υπάρχουν στιγμές που δεν θέλει να έχει πρόσωπο.

Κι ωραία όλα αυτά, αλλά στο άλλο εξώφυλλο life style περιοδικού που ποζάρει με τον Ματέο στο αεροδρόμιο και καλά σε παπαράτσι φωτογραφίες, εκεί δεν έχει αγανακτίσει; Εκεί, δεν την ενοχλούν οι παπαράτσι, που στην προκειμένη περίπτωση όχι δεν πήραν τα λαγκάδια, αλλά λίγο έλειψε να βγάλουν και εισιτηριο για Κων/πολη.

Κάποιοι λένε ότι η Μενεγάκη δεν δικαιούται να παραπονείται, διότι εκείνη έβαλε τους παπαράτσι στη ζωή της. Εκείνη έβαλε τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή.

Έχουν δίκιο. Αλλά έχει δίκιο κι εκείνη να θέλει στη νέα της ζωή να αλλάξει κάποια δεδομένα του παρελθόντος. Και η δημοσιότητα είναι ένα από αυτά.

Αλλά επειδή, η δημοσιότητα, τα φλας, τα εξώφυλλα και η χρυσόσκονη του κόσμου αυτού είναι ένα χούι που δεν φεύγει, η Ελένη γίνεται η ίδια παπαράτσι του εαυτού της. Εξάλλου, τις καλύτερες φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές τις έχει ανεβάσει η ίδια στο Twitter.

Απλά, αποφάσισε να μην έχει ξοπίσω της μια "στρατιά" ενοχλητικών (για τους οικείους της υποθέτω) με φωτογραφικές μηχανές και σηκώνει το iphone της και κάνει μόνη της τη δουλίτσα.

Και θα αφήσει στο... δρόμο χωρίς δουλειά, παλιούς καλούς της "συνεργάτες".