Κυριε Παπαδάκη μου τη Βίσση είχες, όχι τη Μαντόνα

22.03.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ξεκίνησε και το πολυδιαφημισμένο Sold out του Γιώργου Παπαδάκη και να με συγχωράει ο παρουσιαστής, αλλά αν συνεχίσει έτσι, στο τέλος θα του μείνουν... απούλητα τα εισιτήρια!

Όχι, να το δεχτώ ότι ήταν πρεμιέρα και είχε ένα άλφα άγχος, αλλά όλη την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή να την βγάλει με άγχος; Να τα έχασε με την καλεσμένη Άννα Βίσση; Να τον "τράκαρε" η Απόλυτη; Άμα είχε δηλαδή την Μαντόνα;

Την μαύρη μου αλήθεια, και να με συγχωράει again ο παρουσιαστής, θα την πω. Στην πρεμιέρα δεν μου άρεσε. Πώς είναι το πρωί; Καμία σχέση το βράδυ. Άλλος άνθρωπος.

Είναι φαν της Βίσση, αυτό το καταλάβαμε. Αλλά τόσο λιβάνισμα πια; Και τόσο δέος; Οι, δε, ερωτήσεις που της έκανε, του... δημοτικού. Πρωτοτυπία μηδέν. Δυσκολία καμιά.

Περίμενα ο Παπαδάκης να την ρωτήσει κάτι διαφορετικό και όχι να "τρώει" τόση ώρα το κεφάλαιο Καρβέλας, που τόσα χρόνια το έχουμε μάθει απ' έξω. Boring πια το θέμα.

Αμ το άλλο; Μιλούσε τόσο σιγά ο Παπαδάκης, που έλεγες ότι στο διπλανό δωμάτιο είχε μωρό που κοιμόταν και δεν ήθελε να το ξυπνήσει!!!

Να βλέπει την εκπομπή αυτή ο Άδωνις ο Γεωργιάδης και πώς μεταχειριζόταν την Βίσση και να τα παίρνει στο κρανίο.

Γιατι αυτόν και τους λοιπούς καλεσμένους το πρωί τους παίρνει από το λαιμό.

Αυτή η βραδινή έκδοση του Παπαδάκη που είδα, δεν μου άρεσε. Και το ύφος της εκπομπής ήταν λίγο για τον "μάστορα" της πρωινής ενημέρωσης. Και θα πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και οι του ΑΝΤ1 να το ξαναδούν το θεματάκι.

Είναι και κρίμα ρε παιδί μου, ο Παπαδάκης το πρωί να σου ανοίγει το μάτι με τις φωνές και το βράδυ να σε στέλνει για ύπνο από τις 9....