Λάτσιος: Μάς την έφερε και κάνει διεθνή καριέρα

04.04.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποιος Sakis Ρουβάς, ποιος Alexis Γεωργούλης, ποια Katerina Μουτσάτσου. Yannis Λάτσιος λέμε και ξερό ψωμί

Τόσοι και τόσοι Έλληνες σταρ παλεύουν εδώ και χρόνια να κάνουν διεθνή καριέρα, αλλά όπως πάνε έρχονται. Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποιος σταρ μας κάνει να ανοίξει τις φτερούγες του για τα εξωτερικά. Κι εκεί που ήμασταν στο περίμενε, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα του κουνήσουμε το μαντήλι, έρχεται η μεγάλη surprise.

Ο Γιάννης Λάτσιος γίνεται... διεθνής. Το Dancing with the stars τού άνοιξε πόρτες στα εξωτερικά και το ταλέντο του κριτή εκτιμήθηκε δεόντως από τους ξένους. Πρώτος σταθμός της διεθνούς καριέρας του είναι η Βουλγαρία, όπου εμφανίστηκε ως γκεστ κριτής (είδες; Για να χωρέσουν το ταλέντο του μέχρι γκεστ και στην επιτροπή έβαλαν) κι έκανε... θραύση στη γειτονική χώρα.

Και μη νομίζεις, επειδή ήταν εκτός έδρας ήταν κι έξω από τα νερά του. Η αυστηρότητα, αυστηρότητα και ο Yannis Λάτσιος έδωσε μέχρι και τέσσερα(4) παρακαλώ. Τώρα, ποιος φουκαριάρης ήταν ο Βούλγαρος Γιάννης Αίβάζης, θα σε γελάσω.

Περιττό, δε, να σου πω ότι ο Λάτσιος μίλησε μέχρι και βουλγάρικα, αφού έδωσε τη βαθμολογία στη μητρική των γειτόνων μας. Άμα είσαι επαγγελματίας. Την κριτική την έκανε στα ελληνικά και όχι πες μου ποιος άλλος μπορεί να κάνει καλύτερη διαφήμιση στη χώρα.

Πρόσεξε: Τόσα χρόνια "σφαζόμαστε" αν θα πάμε στην Γιουροβίζιον με ελληνικό στίχο ή όχι και τελευταία - λόγω κρίσης - επίσης τσακωνόμαστε αν θα πρέπει να πάμε ή όχι στον διαγωνισμό και κατά πόσο διαφημίζεται η Ελλάδα.

Λοιπόν, εγώ λέω να αναθέσουμε στον Λάτσιο τη διαφήμιση της χώρας μας που δεν μας κοστίζει και μία. Να πάει ο διεθνής κριτής (κατά το... διεθνής διαιτητής ένα πράγμα) σε όλα τα DWTS του κόσμου, που έχουν ούτως ή άλλως τηλεθέαση και με την παρουσιά του και τα ελληνικά του ο Yannis θα ειναι ο καλύτερος πρέσβης της Ελλάδας. Θα κάνει και τη διεθνή του καριέρα.

Ε; Τα σκέφτομαι όμορφα;

Τρέμε Σάιμον Κάουελ