Χρουσαλά: Η πεθερά θα γίνει και κουμπάρα της. Καλό ε;

18.04.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σκέφτομαι αν τέτοια συγγενικά μπερδέματα είχαμε στη Δυναστεία, στο Dallas ή στον Οίκο των Tudor και στο παλάτι της Μαρίας Αντουανέτας. Γιατί στο Οίκο των Πατίτσα τα έχουμε τα μπερδέματα

Γιατί στον Οίκο των Πατίτσα τα έχουμε τα μπερδέματα, όπου χάνει η νύφη την πεθερά και η πεθερά τη νύφη/κουμπάρα. Αλλά για να μη σε μπερδευω κι εσένα, ένα έχω να σου πω: τη μικρή Μάργκω από το Μαριγώ Πατίτσα θα τη βαφτίσει η γιαγιά της και μητέρα του πατέρα της Μαριγώ.

Ναι ναι. Η γιαγιά θα είναι και νονά, αλλά και μάνα και κουμπάρα. Και πεθερά και κουμπάρα. Και συμπεθέρα και κουμπάρα. Κι ελπίζουμε να σταματήσουν εδώ γιατί τόσο μπέρδεμα μάς καίει τον εγκέφαλο.

Περιττό, δε, να σου πω ότι εδώ έχουμε την πλήρη ανατροπή, διότι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης γνωρίζαμε ότι την κόρη της Χρουσαλά θα την βαφτίσουν η Μαρία Μενούνος και η Σήλια Κρηθαριώτη και οι δύο λαμπερές κυρίες. Αλλά ήρθε σήμερα η Μαριέττα και αποκάλυψε ότι το κουμπαριλίκι αποκτά μεγαλύτερη λάμψη, αφού υπάρχει και μία τρίτη νονά, η μητέρα του Λέοντα.

Μία που το άκουσα και μία που άλλαξα συκώτι από το γέλιο. Φαντάζομαι το ίδιο κάνεις κι εσύ ετούτη την ώρα που το έμαθες. Αλλά να έβλεπες την Μαριέττα όταν το ανακοίνωνε. Πιο αμήχανη... πεθαίνεις. Άφησε και για το τέλος το όνομα της, αλλά δεν μου έκανε εμένα για σασπενς.

Χωρίς να θέλω να βάλω φυτιλιές στη φαμίλια, η νύφη δεν πρέπει να τρελαίνεται και με την idee να κάνει την πεθερά κουμπάρα.

Συγνώμη κιόλας, αλλά θα έχει κοτζάμ διάσημη Μενούνος και μία Κρηθαριώτη και θα κοτσάρει δίπλα στο λάδωμα την πεθερά; τς τς. Τράτζικ

Αλλά και τι να κάνει το ζεύγος; Σου λέει η Μαριέττα αφού έχει το όνομά της, θα γίνει και νονά.

Βέβαια, ξέραμε ότι οι γονείς απλά ήθελαν να ακούσουν το όνομα τους. Τώρα η Μαριγώ το πάει παραπέρα και θα βαφτίσει το εγγονί.

Βάζει κακιές ιδέες η πεθερά λέμε.

κρίμα να μην είμαι φιλενάδα Μαριέττας. Ετούτη τη βάφτιση θα ήθελα να τη ζήσω live!