Μενεγάκη - Σπυροπούλου: Ζήσαμε την τηλεοπτική συνάντηση κορυφής

18.04.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη Ποιος θα έλεγε στην Ελένη Μενεγάκη ότι θα ερχόταν η μέρα που θα φιλοξενούσε στον καναπέ της και θα έπαιρνε συνέντευξη - λες και είχε απέναντι της φτασμένη παρουσιάστρια - το μέχρι πέρυσι μοντέλο της

Αλλά στον θαυμαστό τηλεοπτικό κόσμο όλα γίνονται κι εμείς οι τηλεθεατές ουκ ολίγες φορές έχουμε ζήσει την... άνθιση τηλεοπτικών "γλαστρων" από τη μία στιγμή στην άλλη.

Μήπως, δεν είχαμε ζήσει το ίδιο πολλά χρόνια πριν με την Μενεγακη, όταν εν μία νυκτί το πάλαι ποτέ κορίτσι της Mega banca χρίστηκε παρουσιάστρια του πετυχημένου Πρωινού Καφέ;

Αν έχεις τύχη διάβαινε και η Σπυροπούλου φαίνεται ότι έχει την ίδια τύχη με την Ελένη. Αν έχει και το ταλέντο της, θα δείξει. Μεταξύ μας, δεν το έχει. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν έχει καν ταλέντο. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στην τηλεόραση "σπρώχνονται" κορίτσια χωρίς ταλέντο.

Και κάπως έτσι, το κορίτσι που πέρυσι η Ελένη χρησιμοποιούσε ως μοντέλο για το πρόσωπο, φέτος το είχε απέναντι του και του έπαιρνε συνέντευξη. Και του έκανε κι αφιέρωμα - αγιογραφία, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο της Σπυροπούλου, από αυτό που η ίδια έχει δείξει στο Μες στην καλή χαρά.

Η "γλωσσού", το ξανθό κορίτσι με θράσος και τις κουφές απορίες που έχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με το ακριβό ντύσιμο και γενικά με μία εικόνα που δεν προκαλεί συμπάθειες, στο αφιέρωμα ήταν μία άλλη. Ένα κορίτσι με σπουδές, που ήρθε στην Αθήνα από την επαρχία για το πανεπιστήμιο, γενικά ένα απλό και καθημερινό παιδί, που η μοίρα(;) το έφερε στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σπυροπούλου εξήγησε ότι η κριτική και τα σχόλια δεν την στενοχωρούν, αλλά στενοχωριέται για την οικογένεια της. Η Ελένη απλά την παρακολουθούσε να νιαουρίζει (συγνώμη να μιλάει με μία γλυκύτητα) και πολύ θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό της και να διάβαζα τις σκέψεις της.

Επειδή, όμως, τόσα χρόνια το Λενιώ το έχουμε μάθει απ' έξω κι ανακατωτά, μπορούσαμε να καταλάβουμε, ότι με τούτη την καλεσμένη δεν ξετρελάθηκε. Κι ας είναι δικό της "παιδί" κι ας είναι φίλη της κι ας είναι η... διάδοχος της.

Αν και για το τελευταίο, εμείς την χρίσαμε. Η Μενεγάκη δεν το έχει κάνει ακόμη κι αν κρίνω από την τηελοπτική συνάντηση τους, θα αργήσει να συμβεί αυτό.

Εξάλλου, για την Ελένη, η Σπυροπούλου παραμένει το κορίτσι του μακιγιάζ, που την ήθελε και φέτος στην εκπομπή της (όπως ουκ ολίγες φορές τόνισε) αλλά η τηλεοπτική μοίρα (που σε τέτοιες περιπτώσεις ορίζεται από... ψηλά) την έστειλε στον καναπέ της Γερμανού.

Κι επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι... ξημερώνει αύριο, η Ελένη έσπευσε επίσης ουκ ολίγες φορές να τονίσει ότι η Σπυροπούλου είναι δική της ανακάλυψη. (Τώρα ξέρουμε Ελένη μας από πού να ζητήσουμε τα ρέστα).

Και για να μην πολυλογώ, βλέποντας φωτογραφίες των δύο γυναικων από κοινές βραδινές εξόδους και βόλτες, υπέθετα ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα ήταν... χαρά φιλενάδων. Ωστόσο, αυτό που εισέπραξα ήταν μία αμήχανη και άβολη τηλεοπτική στιγμή!