Απέργη: Πω πω ξινίλα

23.04.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μήπως να ενημερώσει κάποιος την Θωμαή Απέργη ότι συμμετέχει σε ένα παιγνίδι/show (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) όπου ο νικητής δεν παίρνει στο σπίτι του αγαλματίδιο ή τρόπαιο γενικότερα;

Έτσι, για να χαλαρώσει το girl και να απολαύσει τα μασκαρέματα στο «Your face sounds familiar».

Γιατί έτσι όπως την έχω κόψει την αοιδό, πρέπει να νομίζει ότι η κριτική επιτροπή κρίνει και το επαγγελματικό της μέλλον. Ή κάθε φορά που παίρνει χαμηλή βαθμολογία, δέχεται πλήγμα και το ταλέντο της, που αναμφισβήτητα, είναι τεράστιο.

Ωστόσο, κάποιος πρέπει να εξηγήσει στην Θωμάη ότι η μόνη που δέχεται πλήγμα, είναι η εικόνα της. Γιατί, στο νέο show του ΑΝΤ1 η νεαρή αοιδός επιβεβαιώνει αυτό υποψιαζόμασταν μετά τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.... δεν ξέρει να χάνει!

Και τις εκκεντρικές τραγουδίστριες, πολλοί λάτρεψαν, τις ξινές, όμως ουδείς....

Και το πλάνο της Απέργη με τα ξινισμένα μούτρα όταν έπαιρνε χαμηλή βαθμολογία στο live της Κυριακής, μόνο κολακευτικό δεν ήταν.

Να πέφτουν τα πεντάρια και τα τεσσάρια σύννεφο και η Απέργη να στραβώνει τα μούτρα που πιο ξινίλα... πεθαίνεις!

Κι αμέσως μου ήρθε στο μυαλό (και σε πολλών άλλων) η εικόνα της ξινισμένης και πάλι τραγουδίστριας μετά την ήττα της στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Κρίμα. Νέο κορίτσι, με σπουδές (και μάλιστα της Φιλοσοφικής), εκπρόσωπος της τζαζ μουσικής, θα έπρεπε να δείχνει μία ανωτερότητα.

Ή τουλάχιστον να γνωρίζει ότι πρώτα μαθαίνεις να χάνεις και μετά να κερδίζεις.

Και η Θωμαή, από τα σημάδια (ή καλύτερα από τις γκριμάτσες της) μας έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι δεν το έχει με την ήττα.

Μπορεί να έχει πει κάποιος στην κοπέλα ότι μόνο αυτή και άλλη καμία. Ότι μετά από την ίδια, έσπασε το καλούπι και τέτοια φωνή και ταλέντο δεν βγήκε στην Ελλάδα. Έτσι, κάθε φορά που δεν αριστεύει ή δεν παίρνει την πρωτιά, εκείνη να στρίβει στα μούτρα της, εκνευρισμένη με το αποτέλεσμα.

Θωμαή, παρ’ το αλλιώς, γιατί οι «ξινές» δεν χωνεύονται!