Εδώ, ο κόσμος καίγεται ο Χαριτάτος αρμενίζει

26.04.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο Σπύρος Χαριτάτος έκανε αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, επειδή αυτη είπε ότι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή τους. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Μα 1 μύριο; Θα τρελαθούμε εντελώς και τελείως; Και για ποιο λόγο; Επειδή είπε ότι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή! Ούτε καν αναφέρθηκε ονομαστικά στην αφεντιά του Χαριτάτου ή στου Γιώργου Καραμέρου.

Και συγνώμη κιόλας, αλλά από πότε είναι μηνύσιμο και χρίζει μάλιστα αστρονομικής αγωγής, να λες ότι δεν πέρασες καλά σε μία δουλειά; Και μάλιστα σε μία δουλειά όπου και ο Χαριτάτος δεν έχει κρατήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις;

Κι άντε την έκανε την αγωγή, διότι θίχτηκε η επαγγελματική του υπόληψη, τώρα που η ιστορία απέκτησε τόση δημοσιότητα, πώς είναι σίγουρος ότι δεν κάνει κακό στον επαγγελματία δημοσιογράφο Χαριτάτο;

Γιατί ο δημοσιογράφος Χαριτάτος, που μετά το infotainment πρωινό κράτησε το info, οφείλει να γνωρίζει ότι στους καιρούς που διανύουμε, είναι τουλάχιστον ΠΑΡΑΛΟΓΟ δια ασήμαντη αφορμή να αξιώνεις τέτοια ποσά που προκαλούν.

Κι αυτό ότι αν κερδίσει τη δική θα διαθέσει τα λεφτά για τα συσσίτια των άστεγων είναι τουλάχιστον λαϊκίστικο. Εκτός κι αν πιστεύει ότι θα αγγίξει τις φιλάνθρωπες χορδές των δικαστών ή όλοι εμείς θα προσευχόμαστε να κερδίσει ο Χαριτάτος για να κάνει τη μεγάλη φιλανθρωπία.

Αν σκοπός του Χαριτάτου ήταν να επανέλθει στη δημοσιότητα, το πέτυχε. Δύο μέρες συζητάμε για εκείνον. Αρνητικά, αλλά κουβέντα γίνεται.

Εξάλλου, μας βοηθάει και ο ίδιος με το ξεκατίνιασμα που κάνει.

Δε λέω, μπορεί αυτά που λέει για την Μπαρμπαρίγου να είναι ΟΛΑ αλήθεια. Και πράγματι η μαγείρισσα να τα βρόντηξε από την εκπομπή γιατί το κανάλι δεν την έκανε παρουσιάστρια. Και πράγματι η μαγείρισσα να είναι έτσι όπως την παρουσιάζει.

Αν ήθελε ο Χαριτάτος να πει τη δική του αλήθεια, ας πήγαινε καλεσμένος σε μία εκπομπή (όλο και κάποιον φίλο θα έχει στην τιβί για να του δώσει το βήμα, όπως έγινε στην Μπαρμπαρίγου) και να την έλεγε.

Και τότε θα είχε το δίκιο με το μέρος του.

Αλλά αυτό με την αγωγή και τα τρελά λεφτά, που βγήκε στη δημοσιότητα με κάθε λεπτομέρεια, είναι αστειότητες. Έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε, από τα περσινά ξινά σταφύλια δύο πρώην συνεργατών.

Και ναι το όλο στόρι μου θυμίζει το.... εδώ ο κόσμος καίγεται, ο Χαριτάτος αρμενίζει!

Υ.Γ. Ο Χαριτάτος στην αγωγή αναφέρει ότι «Αυτό που τον θίγει πάνω από όλα είναι πως λένε για αυτόν ότι βασανίζει μια γυναίκα». Τώρα που αξιώνει δικαστικά από αυτή τη γυναίκα ένα ολόκληρο μύριο ευρώ, δεν την εξοντώνει οικονομικά, σε περίπτωση που κερδίσει τη δίκη;