Της Καινούργιου δεν αρέσουν τα πλαστικά στήθη.Το άλλο με τον Τοτο;

16.05.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αυτό που η Κατερίνα η Καινούργιου είναι η τηλεοπτική "αστυνομικίνα της μόδας" κι έχει άποψη για όλα, έχει πολλή πλάκα.

Κι αυτό, που κρίνει τους άλλους και πάντα έχει ένα σοβαρό ύφος, σα να λέει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, με ξεπερνάει. Αλλά στο κορίτσι αυτό έδωσαν να κάνει κι αυτό κάνει και θέλει και πιστεύει ότι είναι... σοβαρή δουλειά.

Εδώ σου λέει, το κάνει με το ίδιο πάθος κοτζάμ Νίκος Μουτσινάς, ο μέντορας της, η καλή της η νεράιδα, ο ηθοποιός, ο παρουσιαστής. Δεν θα το κάνει το Κατερινιώ στα πρότυπα του... Μέγα διδασκάλου;

Ωστόσο, ο Μουτσινάς έχει ένα μεγάλο αβαντάζ. Δεν είναι γυναίκα, οπότε δεν είναι εκτεθειμένος σε... κινδύνους. Η Καινούργιου, που είναι κοριτσάκι, συχνά πυκνά την πατάει.

Όπως καλή ώρα έγινε όταν ήρθε η ώρα να κρίνουν το γενναίο και αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μαρίας Κορινθίου ως γκεστ στο πάνελ του Πρωινού Mou.

Η σέξι ηθοποιός μάλλον δεν φορούσε σουτιέν και τα στήθη της έδειχναν πιο πληθωρικά και η εμφάνιση της ήταν too sexy. Έλα, όμως, που η Μαρία έβγαλε τη... σεμνοτυφία στην παρέα των Δέστε Τους, οι οποίοι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ για την εικόνα αυτή, λες και πρώτη φορά παρουσιάστρια βγήκε χωρίς σουτιέν στην τιβί.

Ο Μουτσινάς για να καταλάβεις, περιμένει να έρθει η Παρασκευή, διότι το έχει στανταράκι ότι η Κορινθίου θα δείξει... θηλή. Αφού το αγόρι "καίγεται" για τέτοιες αποκαλύψεις κι αν δεν αντέχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προτείνω να δει προηγούμενες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, ας πούμε. Ιιιιι τζιζ.

Εδώ, οι τηλεοπιτκοί "αστυνομικοί της μόδας" μήτε καταπιάνονται με τα στήθη, μήτε σκανδαλίζονται μήτε και προκαλούνται αισθητικά. Μόνο η Κορινθίου δεν τους αρέσει.

Βέβαια - κι εδώ έχει πολλή πλάκα - της Καινούργιου δεν της άρεσε που τα στήθη της Κορινθίου χωρίς σουτιέν έχουν πτώση!

Προφανώς, δεν της έχουν πει ότι αυτό συμβαίνει με τα ΦΥΣΙΚΑ στήθη. Οπότε, λογικό το Κατερινώ που δεν ξέρει τι συμβαίνει με αυτά τα στήθη, να έχει ενστάσεις με το θέαμα.

Ωστόσο, αυτό που με ξεπερνάει και ειλικρινά θα ήθελα να ήμουν ένα εγκεφαλικό κύτταρο της Κατερίνας, είναι που δεν της αρέσουν τα πλαστικά στήθη που είναι κολλημένα εκεί πάνω. Πιο ξεκαρδιστικό και από ανέκδοτο με τον Τοτό αυτό που είπε το Κατερινιώ.

Και μετά από όλα αυτά, επέστρεψα στης Τατιάνας Στεφανίδου. Μωρέ καλύτερα οι τραγικές ιστορίες και τα θανατικά, παρά να με πεθάνει η Καινούργιου!!!