Τρελό γέλιο: Το ίνδαλμα Νέζος έπεσε στη λίμνη της Καστοριάς

10.05.2013
Ο Χρήστος Νέζος είναι χωρίς αμφιβολία η μεγάλη μορφή στο Πρωινό mou. Όλα τα κουλά και τα «δεινά» του κόσμου αυτόν έχουν βρει και πάντα σε ζωντανή σύνδεση.

Τη μία τον τσίμπησε ανακόντα, την άλλη τον δάγκωσε λιοντάρι. Πέφτει στο στούντιο με την πίτα ανά χείρας, κοριτσάκι βάζει τα κλάματα μόλις το πήρε αγκαλιά.

Κι εκεί, που λες, ότι τα έχεις δει όλα μαζί του, έρχεται ένα νέο χουνέρι να τον βρει και να αναθεωρήσεις για το ίνδαλμά σου. Γιατί ναι ο Νέζος είναι το νέο τηλεοπτικό μας «ίνδαλμα». Ο άνθρωπος που μέσα στο ένα τηλεοπτικό λεπτό εμφάνισης του, κλέβει την παράσταση. Την ώρα που άλλοι μάταια προσπαθούν να το πετύχουν αν κι έχουν καθημερινή τηλεοπτική παρουσία.

Ο Νέζος είναι η φίρμα του Πρωινού mou. Τι να κάνουμε. Και κάθε φορά που του συμβαίνει κάτι, το επιβεβαιώνει. Ας πούμε, το πρωί της Παρασκευής, το ίνδαλμα έπεσε μέσα στη λίμνη της Καστοριάς παίρνοντας στο λαιμό του και την Ολυμπιονίκη του Λονδίνου στην κωπηλασία!!!

Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε ήταν μοναδικές, απολαυστικές και ναι, αλλάξαμε συκώτι από τα γέλια. Ο Νέζος προσπάθησε να κάνει κουπί, αλλά αυτό είχε κολλήσει με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το κανό, μαζί και αυτός και η Ολυμπιονίκης. Μοναδική σκηνή, με τρελό γέλιο, που μόνο ο Νέζος θα μπορούσε να μας χαρίσει.