Σκορδά: Πέρυσι με ανοιχτά πόδια, φέτος με nipples

07.06.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πώς καταλαβαίνεις ότι στην τηλεόραση μπήκε καλοκαίρι; Μέχρι να την πιάσει η κρίση, το καταλάβαινες από τις εξορμήσεις των πρωινών εκπομπών στις παραλίες και στα νησιά.

Από πέρυσι, το καταλαβαίνεις από την... Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια - για την οποία ο σύζυγος της κάποια στιγμή είχε δηλώσει στο Πρωινό mou ότι έχει μία πολύ σέξι πλευρά, την οποία στην τηλεόραση το ήθος της δεν την αφήνει να τη βγάλει και ότι δεν πουλάει τη σέξι πλευρά της γιατί έχει ηθικές αναστολές -, μόλις μπαίνει το καλοκαιράκι... μεταμορφώνεται!!!

Πέρυσι, τέτοιο καιρό η εκπομπή είχε πάει στην Κυλλήνη και η γιομάτη ηθικές αναστολές – ως προς την εμφάνιση – Φαίη έβαλε το ολόσωμο σέξι μαγιό της. Είχε βάλει, όμως και παρεό γιατί, όπως είπε και ο σύζυγος, «το ήθος της δεν την αφήνει να βγάλει τη σέξι πλευρά της».

Έλα, όμως, που κάποια στιγμή η παρέα έκανε καραόκε και η Σκορδά ζούσε με όλες τις αισθήσεις της το τραγούδι που έλεγε. Και πάνω στον ενθουσιασμό, γονατίζει και ανοίγει τα πόδια. Η εικόνα για τον τηλεθεατή ήτο συγκλονιστική, αλλά και αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Και πέρυσι, ο Νίκος Μουτσινάς είχε σχολιάσει, χαρακτηρίζοντας το... άνοιγμα της παρουσιάστριας... «γυναικολογική εξέταση».

Φέτος, το Πρωινό mou πήγε Αστέρα και η Φαίη again τίμησε το σέξι ολόσωμο μαγιό. Μόνο που τούτη τη φορά αυτό ήταν λευκό/κρεμ, η παρουσιάστρια μπήκε στη θάλασσα και ο καιρός είχε λίγη ψυχρούλα.

Και μπορείς να καταλάβεις, όλα τα παραπάνω τι σημαίνουν σε ένα διαφανές μαγιό. Η -πιο σέξι πεθαίνεις - Φαίη προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στους τηλεθεατές που δεν προλάβαιναν να μετρούν αποκαλύψεις από την παρουσιάστρια.

Το nipples ήταν αυτό που εκτιμήθηκε δεόντως και η εμφάνιση της Φαίης περνά με δόξες και τιμές στην κορυφή της πιο σέξι τηλεοπτικής στιγμής.

Ο Μουτσινάς και πάλι αντέδρασε με την εικόνα αυτή, λέγοντας ότι «βγήκε ολόγυμνη και ξεφτίλισε την εκπομπή»

Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά πολύ σκληρός μάς βγήκε.

Ε όχι και «ξεφτίλισε την εκπομπή». Εξάλλου, δεν βλέπουμε τέτοια εικόνα παρουσιάστριας για πρώτη φορά.

Και στο κάτω κάτω κύριε Μουτσινά μου, γιατί κόβεις τα φτερά της Φαίης τώρα που είπε να αφήσει στην άκρη τις ηθικές αναστολές και να βγάλει τη σέξι πλευρά της; Ε;