Σοκ(ι): Η Ρούλα ανέβασε φωτογραφίες της μόνο με baby doll

10.06.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είπαμε, να ανεβάζουν οι celebrities προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, αλλά τούτοι το παράκαναν.

Στο τέλος, θα μας δείξουν και πολύ προσωπικές τους στιγμές (ξέρεις αυτές που πάνω δεξιά μπαίνει ένα τεράστιο Χ) και φοβάμαι πού θα με βρει αυτό. Ας πούμε η Ρούλα Κορομηλά με σέξι baby doll με βρήκε (και με σήκωσε) στο κρεβάτι λίγο πριν αφεθώ στην αγκαλιά του Μορφέα.

Και τελικά, έμεινα με τη λαχτάρα του... Μορφέα. Γιατί, βλέπεις, η παρουσιάστρια είχε την επιθυμία να καληνυχτίσει τους φίλους της στο διαδίκτυο, λίγο πριν πέσει στο κρεβατάκι της για νάνι. Αλλά το έκανε με έναν spicy τρόπο, αυτόν που είναι της μοδός στους celebrities. Πόζαρε με το baby doll της κι ανέβασε δύο φωτογραφίες στο facebook.

Δε λέω το πόδι της Ρούλας παραμένει... ποδάρα από τις λίγες και η εμφάνιση της είναι too hot. Αλλά μπάστα. Παρά είναι προχώ και τολμηρή η σκέψη της – και να με συχωρνάει - και πολύ ιδιωτική η στιγμή και η αμφίεση για να την μοιραστεί βραδιάτικα με χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ.

Για να μην ξεχάσουμε και την αναπαραγωγή που γίνεται από το πρωί στο διαδίκτυο. Εκτός και αν την Ρούλα δεν τη νοιάζει, οπότε πάω πάσο. Γιατί μπορεί η γυναίκα να αισθάνεται πολύ σέξι και να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Και όπως λέμε και στο χωριό μου... περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.