Η ανανεωμένη Κωνσταντίνα στο πάρτυ του Ψινάκη

24.07.2013
Aγαπημένε μου Σωτήρη, το καλοκαίρι όλες μας ομορφαίνει, δεν λέω κάτι το μαύρισμα κάτι που το ρίχνουμε στα καρπούζια και πέφτει λίγο η μπάκα, όλα μοιάζουν ονειρικά!

Αυτό που είδαν όμως τα ματάκια μας στο πάρτυ του Ηλία Ψινάκη χθες στο Island της Βάρκιζας ήταν το κάτι άλλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει και που τελείωσε η εκπομπή και πάλι ήταν μες την καλή χαρά και έλαμπε το κορίτσι! Μπορεί να φταίει και το χρυσό φόρεμα...

Όπως φαίνεται και η Κωνστανίνα στα καρπούζια το έριξε και έχει χάσει αρκετά κιλά και το μαλλί είναι πιο ανοιχτό (από τα μπάνια και τον ήλιο) και το καλοκαίρι σου λέει της πάει πολύ. Το κορίτσι έτρεξε να ευχηθεί στον Ψινάκη για τη γιορτούλα του που λες Σωτήρη μου και όντως ήταν μια σκέτη οπτασία!

Κάτι η γυμναστική, κάτι που το “έραψε”, κάτι που το χρυσό της ταιριάζει πολύ και να σου τα χαμόγελα και οι πόζες στο φακό που τώρα σου λέει το κορίτσι πετάει και ποιος την πιάνει και πολύ καλά κάνει γιατί και κουκλάρα είναι και όλα τα έχει!

Εγώ θα σου το πω αυτό το κορίτσι θα φτάσει ψηλά, πολύ ψηλά Σωτήρη μου! Όλα τα προσόντα τα διαθέτει για να την δούμε να φιγουράρει σε αφίσες και περιοδικά και το βασικό έχει και πολύ καλούς φίλους δίπλα της! Γιατί όσο κούκλα και να είσαι χωρίς φίλους δεν είσαι παρά μια ακόμη ξανθιά κουκλάρα και η ζωή έτσι δεν βγαίνει! Φτου φτου πάντα τέτοια!

Ε.Α.