Θαύμα, θαύμα της Ντενίση η... κορμάρα

15.07.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάποτε παλιά η Άννα Βίσση τραγουδούσε... "Όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση".

Εν έτει 2013 ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να εμπνευστεί από τα "θαύματα" της τεχνολογίας και να κάνει κάποιες μετατροπές στο τραγούδι του τύπου: "Όταν σε έκοβε ο φωτοσοπάς πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση..."

Γιατί ναι, οι γραφίστες στα Life style περιοδικά έχουν μεγάλη έμπνευση που το καλοκαίρι ειδικά "χτυπάει" κόκκινο. Οι celebrities -ανεξαρτήτου ηλικίας - βάζουν το μαγιό και οι "φοτοσοπάδες" τη φαντασία. Και το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι ένα... θαύμα, αφού όλες μοιάζουν με μοντέλα της... Victoria' s Secret.

Η Ρούλα Κορομηλά με μπικίνι είναι... Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και η Μιμή Ντενίση... Σοφία Βεργκάρα!

Η Ντενίση, που λες, βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου κι εκεί ο φακός την "τσάκωσε" σε φυσικές πόζες στην πισίνα να απολαμβάνει το χυμό της και τον ήλιο. Και από το "κορμί" που βλέπουμε στις σελίδες του ΟΚ, οι υπόλοιποι λουόμενοι απολάμβαναν τα κάλλη της ηθοποιού, που πρόκειται γι ακόμη μία περίπτωση Μπέντζαμιν Μπάτον... όσο μεγαλώνει, μικραίνει!

Θαύμα, θαύμα της Ντενίση η κορμάρα σου λέω. Από που να το πιάσεις το "μανεκένε" και από που να το αφήσεις. Από το πόδι; Λαμπάδα, καλλίγραμμο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και άλλα φυσιολογικά σημάδια μιας γυναίκας που πάτησε τα 60 (σύμφωνα με την Βικιπαίδεια γεννήθηκε στις 15/5/1953!!!)

Από το πρόσωπο; Τέτοια μούρη - χαρτί δεν έχει ούτε 20χρονη πόσω μάλλον μία 60χρονη. Ούτε ρυτίδα, ούτε τίποτα. Φρέσκο, φρέσκο το πρόσωπο της Ντενίση.

Αλί, αλί και τρισαλί για την αδελφή της που βρέθηκε δίπλα της στις "φυσικές" και καθόλου... αφύσικες πόζες. Σα να έβγαλε βόλτα την πιτσιρίκα αδελφής της, ένα πράγμα.

Γιατί, βλέπεις η αδελφή δεν είναι celebrity και τα "θαύματα" του photoshop δεν είναι για τους... κοινούς θνητούς.