Λοτσάρη: Η... αυθόρμητη πόζα με τον πρώην στο υδρομασάζ

13.08.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μαθήματα ανωτερότητας και πολιτισμού ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους παραδίδουν η Νίνα Λοτσάρη και ο Κων/νος Σκορδάλης, για τους οποίους αν δεν ήξερες μήτε που θα καταλάβαινες ότι έχουν χωρίσει.

Το πρωην ζεύγος, σου λέει, έχει άριστες σχέσεις, που ακόμη και οι φιλικές, τόσο καλές δεν είναι. Λοτσάρη και Σκορδάλης όχι μόνο συνεργάζονται επαγγελματικά (αφού εκεί δεν επήλθε ποτέ... διαζύγιο), αλλά αρκετά συχνά βγαίνουν μαζί, έχοντας πάντα και τις κόρες τους μαζί.

Ωστόσο, εσύ μπορεί και να αμφισβητείς τις καλές σχέσεις του πρώην ζεύγους και ωσάν άλλος... άπιστος Θωμάς να θέλεις τα ντοκουμέντα σου για να πειστείς για του λόγου το αληθές.

Ε, σε εσένα άπιστε Θωμά έρχεται το πρώην ζεύγος και με μία αυθόρμητη (πιο αυθόρμητη πεθαινεις) πόζα μέσα σε υδρομασάζ ξενοδοχείου στη Ρόδο, σου αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Καλά, τέτοιο χάζι στην εν λόγω φωτό που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ, δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει σε άλλη "αυθόρμητη" φωτογραφία. Και όλα τα λεφτά είναι η Λοτσάρη, η οποία ακόμη και στο υδρομασάζ είναι υπερπαραγωγή κι έτοιμη για εξώφυλλο.