Το «θαύμα» της Εκατονταπυλιανής: Ο Λιάγκας με κορμί... Φαίης!

21.08.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν ξέρω αν εσύ πιστεύεις στα θαύματα, πάντως, εγώ μετά το ξεφύλλισμα των Life style περιοδικών αυτής της εβδομάδας πιστεύω και με το παραπάνω!

«Θαύμα, θαύμα του Λιάγκα η κορμάρα» κι έμεινα να σταυροκοπιέμαι χαζεύοντας το fit κορμί του παρουσιαστή. Ποια μπάκα, ποια σωσίβια και περιττά κιλά; Πάει έφυγαν, με το που πάτησε το πόδι του στην Πάρο.

Βλέπεις, λοιπόν, εσύ ο έρμος, τον Λιάγκα πιο αδύνατο (και πιο trendy) από ποτέ και αναρωτιέσαι ποιος είναι τούτος ο χολιγουντιανός ο σταρ. Για να μην πω ότι αναρωτιέσαι κι εσύ (κι εγώ μαζί), πότε τα life style περιοδικά θα σταματήσουν αυτό το κακόγουστο αστείο με το photoshop.

Βέβαια, στην περίπτωση του Λιάγκα, αν το καλοσκεφτείς, το photoshop έχει την πλάκα του. Τού αδυνάτισαν τόσο το πόδι και του έφτιαξαν τέτοια γάμπα, που σε συνδυασμό με τη φούξια εσπραντίγια, λίγο ακόμη και θα τα μπέρδευες με αυτά.... της Φαίης.

Το ζεύγος φιλοξενήθηκε στην Πάρο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία απορώ γιατί αυτό το... τρελό κορμί το χαραμίζει στην Πάρο και δεν το... λιάζει στην Ψαρρού δίπλα στην Αλεσάντρα Αμπρόσιο!

Ε μα τι να πω η έρμη.