Πόσο έχεις ομορφύνει (και μικρύνει) σέξι Πόπη

02.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ξεκινάει και το νέο πρόγραμμα του Star κι έστειλαν και τα σχετικά δελτία Τύπου για τις παλιές και νέες εκπομπές του καναλιού.

Και μέσα σε αυτά που έστειλαν πέφτει το μάτι μου πάνω σε μία 25χρονη με τη βία (και μπόλικη γυναικεία ζήλια) 30χρονη μελαχρινή κοπέλα με το τεράστιο χαμόγελο colgate. Κι έμεινα να απορώ, ποια είναι τούτη η σέξι παρουσιάστρια και πού ήταν τόσο καιρό χαμένη.

Μοντέλο λέμε. Με μια δεύτερη ματιά συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για την Πόπη Τσαπανίδου. Κούκλα λέμε στη φωτό, όχι ότι δεν είναι και στην πραγματικότητα. Αλλά σε καμία περίπτωση η γοητευτική και σέξι (η ίδια μπορεί να μην αποδέχεται τον τίτλο, αλλά στη συνείδηση του ανδρικού κοινού είναι η πιο σέξι και αυθεντική παρουσία της «πλαστικής» τιβί) Πόπη δεν έχει πρόσωπο χαρτί μιας 25χρονης κοπέλας.

Και τις ρυτίδες της διαθέτει και τις μικρές της ατέλειες, που όμως στη συγκεκριμένη φωτογραφία, έχουν πάει... περίπατο. Εντάξει, μην είμαι και υπερβολική, ένα ρετουσάκι στις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές στις επίσημες φωτογραφίες για το νέο πρόγραμμα ενός καναλιού το ρίχνουν. Αλλά να πού σε κάποιες περιπτώσεις, κομμάτι το παρακάνουν.

Κι εντάξει, στην περίπτωση της Τσαπανίδου δεν είναι κάτι το κραυγαλέο, αφού έχουμε δει και χειρότερα, όπως τη Λίτσα Πατέρα στον Αστρολόγο να μοιάζει με 15χρονη!!! Αλλά εγώ ήθελα να το υπογραμμίσω, ότι η Πόπη έχει ομορφύνει κι έχει μικρύνει επικίνδυνα.

Και μπορεί στην τελική (είδες τι κωλοτούμπα κάνω) να μην φταίει το ρετούς, αλλά ο έρωτας και η... αντιγηραντική κρέμα που διαφημίζει. Ε;