Χατζηβασιλείου: Δεν θα κάνει πλαστική.Τι δεν καταλαβαίνεις;

03.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αυτές οι εξομολογήσεις των celebrities του τόπου μας, που μιλούν με αφοπλιστική ειλικρίνεια μόνο για να... αποκηρύξουν τις πλαστικές επεμβάσεις, τις κάνω πολύ γούστο.

Τις διαβάζω ξανά και ξανά καθώς το δέος της αφοπλιστικής ειλικρίνειας είναι μεγάλο. Το ίδιο έκανα και με την τελευταία συνεντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Down Town Κύπρου, όπου η παρουσιάστρια όχι μόνο αποκήρυξε τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά εξηγησε και το λόγο που δεν θα κανει ποτέ.

Η Χατζηβασιλείου που λες θεωρεί μεγάλο λάθος να "κόβεσαι", διότι φεύγει από τα τσάκρα η ενέργεια σου. Αυτό δεν το πολυκατάλαβα, καθότι ψαγμένο και προχώ για εμένα την πεζή. Αλλά μάλλον οι τομές δεν είναι καλό να υπάρχουν στο σώμα σου.

Εντάξει, μια σκωληκοειδίτιδα, μια χολή, μια πέτρα στο νεφρό, φαντάζομαι και μια καισαρική τις καταπίνει η Χατζηβασιλείου. Αλλά τομή από σιλικόνη, ζυγωματικά, μύτη, αυτιά και άλλα ούτε να το συζητά. Αλλά και να ήθελε να το συζητήσει, πάλι δεν θα έκανε διότι έχει πρόβλημα με τη νάρκωση.

Βέβαια, σε παλαιότερη συνέντευξη η παρουσιάστρια είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μια επεμβασούλα στα 50 φεύγα. Στα 40 κάτι (πόσα κάτι, αρνειται πεισματικά να αποκαλύψει) δεν το έχει ανάγκη.

Κι αν κρίνουμε από φωτογραφήσεις, ναι δεν έχει ανάγκη καμία επέμβαση. Εξάλλου, υπάρχει και το ρετούς που πλέον κάνει θαύματα μεγαλύτερα και από τα χέρια του... Φουστάνου!