Συλλεκτικό & σπαρταριστό: Ο Τζώρτζογλου μιλά αγγλικά!

14.10.2013
Καριέρα στο... Χόλιγουντ είπε να κάνει τα τελευταία χρόνια ο Στράτος Τζώρτζογλου (Stratos Tzortzoglou) και στο ξεκίνημα του μεγάλου του ονείρου, είχε δίπλα του την πρώην αγαπημένη του.

Αλλά το κυριότερο, είχε "όπλο" το... Lower. Κι εκεί λοιπόν, που ο Στράτος έκανε τις προσπάθειες του στο μακρινό LA, "έπεσε" πάνω σε μία ελληνίδα, την Χριστίνα Αλούπη. Μάλλον συναντήθηκαν σε κάποια εκδήλωση και η ρεπόρτερ Αλούπη έσπευσε να τού πάρει συνέντευξη. Το πόσο ενθουσιασμένη ήτο, δεν φαντάζεσαι.

Αναρωτιέμαι, είχε καταλάβει ότι μπροστά της είχε τον Τζώρτζογλου και ουχί τον Τζορτζ τον Κλούνεϊ; Αλλά θα μου πεις, είναι και η "καριερούλα των 25 χρόνων" που είπε και ο Στράτος που την μπέρδεψαν. Βάλε και τον... Μάικλ τον Κακογιάννη, τον Τζιλ τον Ντασέν και τον Παντελίς Μπούλγαρη, που την έκαναν αλοιφή την Αλούπη.

Και την πρώην αγαπημένη του θα την έκαναν αλοιφή οι συνεργασίες του τότε καλού της, αλλά φευ δεν καταλάβαινε και πολλά από αυτά που έλεγε. Κι ας ήταν ΟΛΑ στα... αγγλικά. Κι εδώ έρχεται το συλλεκτικό και σπαρταριστό επίμαχο βίντεο, όπου ο Τζώρτζογλου κάνει μισάωρες δηλώσεις στην Αλούπη, ΜΟΝΟ στην αγγλική.

All the money κι αυτά που λέει και όπως τα λέει. Μούσκεμα έγινε μέχρι να τα πει, τρία σακάκια άλλαξε. Για τόση υπερπροσπάθεια λέμε. Να βλέπει το βιντεάκι ο Αλέξης ο Τσίπρας πριν από κάθε ταξίδι του στο εξωτερικό και να ξεθαρρεύει, αφού υπάρχουν και χειρότερα αγγλικά και τα... σπικάρει ο Τζώρτζογλου!