Μα τέτοια ταύτιση τα δύο πρωινά ζεύγη;

14.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Παρόμοιος τίτλος – «Πρωινό mou» το ένα, «Το Πρωινό» το άλλο – πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό, ίδια θεματολογία και στήσιμο, ίδιο ντύσιμο

ε δεν ήθελε και πολύ ο έρμος ο τηλεθεατής να πάθει τη σύγχυση. Έφτασε στο σημείο να μην καταλαβαίνει ποιο κανάλι παρακολουθεί.

Και την πάθαμε τη σύγχυση τα τηλεθεατόπουλα με το «καλημέρα» σας, αφού βγήκαν τα ζευγάρια Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος και Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας ντυμένα ολόιδια. Λες και ήμασταν στον αγιασμό ιδιωτικού εκπαιδευτήριου και αυτές ήταν οι στολές τους. Οι δύο κυρίες ήταν ντυμένες στο αγνό λευκό. Σωστές... περιστέρες και οι δύο.

Αυτό, που τις ξεχώριζε ήταν ότι η Τζένη επέλεξε ένα σικ λευκό στενό μίντι φόρεμα, ενώ η Φαίη λευκό παντελόνι, λευκό τοπ, λευκό μπολερό και ίσια παπούτσια. Μόνο το καπέλο της έλειπε κι ένα ψυγείο για να πουλήσει χύμα παγωτό! Εντάξει. Είχε τις ροζουλί ανταύγειες, που της ζήταγες να σου φτιάξει και... μαλλί της γριάς!

Καλά, αυτοί που «έκλεψαν» την παράσταση ήταν οι άνδρες, διότι ναι, τα πρωινάδικα είναι πια... υπόθεση ανδρική.

Ο Κωστόπουλος, που λες, βγήκε ντυμένος... κλασικά Κωστόπουλος τον παλιό καλό καιρό, πριν τα καρό πουκάμισα γίνουν ένα με το δέρμα του. Έτσι, στην πρεμιέρα φόρεσε τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μπλε σακάκι και μαντήλι στο πέτο.

Κι έρχεται η έκπληξη η μεγάλη από τον Λιάγκα, που άφησε στην άκρη το μεγάλο αλογάκι των polo, που επίσης τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα με το πετσί του. Και φόρεσε – κοίτα κάτι σατανικές συμπτώσεις – γκρι παντελόνι, μπλε σακάκι, λευκό πουκάμισο και μαντήλι στο πέτο, παρόμοιο με εκείνο του Κωστόπουλου.

Πάλι, καλά που τα ζευγάρια έκαναν διαφορετική έναρξη, διότι από την τόση σύγχυση, στο τέλος θα φώναζα... «Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια. Κικιρικουυυυ».

Λιάγκας και Σκορδά βγήκαν μαζί, πιασμένοι από το χέρι, όπως άλλωστε έκαναν και τα τρία προηγούμενα χρόνια στο Mega. Πρώτη μίλησε η συγκινημένη Φαίη και μετά το λόγο πήρε ο... οδοστρωτήρας Γιώργος.

Αντίθετα, ο Κωστόπουλος βγήκε μόνος, έκανε τον πρόλογο του και στη συνέχεια υποδέχτηκε τη σύζυγο, αφού πρώτα είπε ένα σωρό τρυφερά και κολακευτικά λόγια για εκείνη.