DWTS, όπως λέμε Dancing with the Sex(y)

21.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έγινε και η πρεμιέρα του Dancing with the stars και τα αρσενικά ωραίο χειμώνα θα περάσουν. Από χθες, τα κυριακάτικα βράδια τους έγιναν πιο... σέξι.

Θα τον πεθάνουν τον Αλέξη τον Κωστάλα τα σέξι κορμιά των κυριών, που φέτος λικνίζονται, κυλιούνται στα πατώματα και είναι οι περισσότερες σέξι παρουσίες μαζεμένες σε ένα show. Ποια να πιάσουμε και ποια να αφήσουμε; Την Ευαγγελία Αραβανή; Την Κατερίνα Στικούδη; Την all time sexy Γωγώ Μαστροκώστα; Θάνατος, λέμε, όλα τα gilrs. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή:

Την Δούκισσα Νομικού την έντυσαν Barbie παρουσιάστρια και την έβαλαν να αντικαταστήσει την Ζέτα Μακρυπούλια. Την αλήθεια μου; Ζέτα δεν είναι. Αλλά έχει όλα τα φόντα στα επόμενα live να "λυθεί" και να δώσει το δικό της στίγμα. Επίσης, λίγο το θέμα με τη φωνή να προσέξει, διότι λόγω πρεμιέρας την αντέξαμε τόση τσιρίδα και αυξομείωση στον τόνο της φωνής. Στα επόμενα θα είμαστε σκληροί. Γκρρρ.

Α, επίσης αν η Δούκισσα θέλει σώνει και καλά να αστειευτεί με τον Γιάννη Λάτσιο (ως τον απόλυτο σταρ του show, άλλωστε) ας βρει καινούργια αστεία. Αυτά με τη βαθμολογία και πόσο κακός είναι ο κύριος Λάτσιος, τα είχαμε βαρεθεί από τότε που τα έκανε "αυθόρμητα" η... αυθεντική!

Η κριτική επιτροπή κλασική αξία, και να με συγχωρνάει ο Φωκάς Ευαγγελινός, κατάλαβα ότι έλειπε σήμερις το πρωί, που το σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ντόινγκ.

Ορίστε, ήρθε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και είναι εκνευριστικά καλή και στο ρόλο της ως παρουσιάστρια στα backstage. "Μου τη δίνουν οι ταλαντούχοι άνθρωποι" που θα έλεγε και ο Γκρινιάρης. Φέρτε πίσω τον Μάικ Φασολάκη, διότι με τούτη (τη Ντορέττα) δεν θα γελάσουμε καθόλου, φέτος.

Κι αν η παραγωγή κάλεσε τον Λάκη Γαβαλά ως... αντί-Σαμαρά, στην πρεμιέρα ο LAK μόνο τέτοιος δεν ήταν. Αγχωμένος, τρακαρισμένος, συγκινημένος, κομμάτι θλιμμένος, την χάλασε την surprise. Ελπίζω να πάρει τα up του στα επόμενα Live, διότι δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι.

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο... αντί-Βρεττός; Και η Κλέλια Πανταζή η... αντί-Ντορέττα; Πάντως, τον Θάνο Καληώρα αντί-Γερολυμάτο και αντί-Τριφύλλη σε καμία περίπτωση δεν το λες.

Την Γωγώ Μαστροκώστα πάντως, αν συνεχίσει το κούνημα της πρεμιέρας την λες... αντί-Μπάρμπα. Εμ, είναι και τα πάλαι ποτέ σύμβολα του σεξ.

Κατερίνα Στικούδη κι Ευαγγελία Αραβανή για καλό δεν τις έβαλαν μέσα. Θα μας τα κλείσουνε τα σπίτια...