Η Καψούρα: Ποιος τηλεφώνησε στον Λιάγκα στις 6 το πρωί;

21.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εντάξει κι άλλοι ερωτεύτηκαν και καψουρεύτηκαν, αλλά τον Γιώργο τον Λιάγκα στις 6 το πρωί δεν τον πήρανε....

Αλλά ο Μάνος Ιωάννου είναι μια κατηγορία μόνος του, είναι φουλ στην καψούρα με Ναταλία Γερμανού και δεν το κρύβει. Αντίθετα, δεν έχει πρόβλημα να εκτεθεί ακόμη και στον Λιάγκα, που σου βγάζει τα μυστικά... ντουντούκα.

Αλλά ο έρωτας δεν έχει λογική κι έτσι, ο 25χρονος ηθοποιός είπε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Και είχε τέτοια αγωνία για να πάει καλά, που τηλεφώνησε στον παρουσιαστή στις 6 τα χαράματα.

Το "αγρίεψε" το ζεύγος και δη την Φαίη, που άμα ισχύει και η φήμη για εγκυμοσύνη, δεν είναι να ταράζεται για... Ιωάννου πήδημα. Γιατί, μπορεί ο ηθοποιός να το έχει πιο πρόσφατο το σχολικό ξύπνημα, δεν το έχουν οι υπόλοιποι.

Αλλά κομμάτια να γίνει. Η έκπληξη πέτυχε, η αφιέρωση των στίχων "Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει...κόντρα στα πρέπει και στα μη...αυτός ο έρωτας για πάντα θα νικά..." έγινε και η Ναταλία Γερμανού στο τσακ απέφυγε το βούρκωμα.

Αλήθεια τώρα, η Γερμανού μετά την αποχώρηση της από τον Alpha (για λόγους που όλοι έχουμε υποψιαστεί) τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, την πρεμιέρα και τόσα άλλα, πόση ανάγκη το είχε, να μιλάει τόση ώρα για το νεαρό σύντροφο;

Δε λέω, ερωτευμένη είναι η γυναίκα, αλλά η εικόνα της ενθουσιασμένης κορασίδας στο Πρωινό, δεν κολάκευε την ίδια, την πολύχρονη και πετυχημένη καριέρα της, την προσωπικότητα της.

Κι αυτό το ντελίριο ενθουσιασμού όταν έλεγε ότι ο 25χρονος την "έριξε" επειδή της ξεκαθάρισε ότι είναι και άπιστος και αλήτης, πειράζει που δεν το συμμερίζομαι; Ακόμη και η Σκορδά με τον Λιάγκα την παρακολουθούσαν με έκπληξη.

Αλλά είπαμε, έρωτας. Και είναι τόσο μεγάλος, που η Γερμανού θα έχει το love της καλεσμένο στην πρεμιέρα της εκπομπής της. Πρωτότυπο....