Η Γερμανού ξανάρθε με τεκνό και... κουκούλα

30.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ξανάρθε και η Γερμανού στον ΑΝΤ1 και στην πρεμιέρα της είπε να φέρει και "καλούδια" για το welcome back. Έτσι, σέρβιρε στο κοινό μπόλικο Μάνο Ιωάννου και στον Alpha μπόλικη... Κων/να Σπυροπούλου.

Προφανώς, κάποιος έχει παραπλανήσει την παρουσιάστρια ότι το love story της με το νεαρό ηθοποιό είναι ταμάμ με αυτό της Ντέμι Μουρ και του Άστον Κούτσερ και είμαστε τώρα εμείς οι Έλληνες με τον καημό της δικής μας... cougar.

Πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι στην πρεμιέρα, όχι μόνο έφερε τον αγαπημένο της, αλλά όλη την εκπομπή μονοπώλησαν σπόντες και υπονοούμενα για το love story τους; Να βλέπεις κοτζάμ Κώστα Κόκλα να συμμετέχει στο "παιγνίδι" της παρουσιάστριας με το νεαρό συνάδελφό του και τον Θανάση Ευθυμίαδη αμήχανο την περισσότερη ώρα, απλά... Τράτζικ.

Όπως τράτζικ ήταν και το σκετσάκι, όπου ο Ιωάννου έπρεπε - κατά διαβολική σύμπτωση - να χωρίσει μία κοπέλα από το κοινό. Τράτζικ και η ερμηνεία του, τράτζικ και η στιγμή που πηγαίνει δίπλα στην Γερμανού και την... χωρίζει.

Δε λέω, η Ναταλία όλα αυτά τα χρόνια στις εκπομπές της είτε φιλοξενεί είτε συνεργάζεται με τους εκάστοτε συντρόφους της. Αλλά, μεγάλωσε πια, δεν το παίρνει λίγο αλλιώς; Τουλάχιστον, περίμενα ότι στην εκπομπή αυτή, που μάς την είχε παρουσιάσει και αλλιώτικη από τις άλλες, να έκανε τη μεγάλη διαφορά.

Εκτός κι αν "διαφορά" εννοεί τον πρόλογο που έκανε στην πρεμιέρα, όπου "άδειασε" το πρώην κανάλι της και όσα πέρασε πέρυσι στο Μες στην καλή χαρά.

"Ο ΑΝΤ1 μού υποσχέθηκε ότι θα είμαι η μοναδική ξανθιά στην εκπομπή" είπε και στο πλατό έσκασαν άλλες πέντε ξανθιές τύπου... Σπυροπούλου, διότι, όπως είπε και η Ναταλία... ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Ναι, η Σπυροπούλου τής ήρθε... ουρανοκατέβατη, αλλά αφού η Ναταλία πέρυσι επέλεξε τη σιωπή, καλό είναι να την συνεχίσει και τώρα. Αυτό, που σε κάθε ευκαιρία ρίχνει τα "καρφιά"της, δεν είναι του επίπεδου της.

Τέτοιες μικρές "κατινιές" είναι γι άλλους και όχι για την Γερμανού. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά πες πες, γκρίνιαξε γκρίνιαξε, στο τέλος θα χάσει και το δίκιο της.

Το γεγονός ότι προτίμησε να φύγει από τον Alpha, είναι η καλύτερη απάντηση που έδωσε. Δεν χρειάζονται κι... επεξηγήσεις.

Επίσης, ξέρουμε ότι είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που αυτοσαρκάζονται τόσο πολύ. Αλλά, όχι και με το "καλησπέρα σας" να κάνει πλάκα για το "κράξιμο" που της κάνουν στο Twitter για τον Ιωάννου.

Γκώσαμε Ναταλία μας με τα αστεία για την ηλικία σου και τους νεαρούς αγαπημένους σου...