Το ζήσαμε και αυτό: Η Σάσα είπε «ξε**λο» μία δασκάλα

29.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, η ελληνική τηλεόραση είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σού έρθει η νέα... εμπειρία που θα ζήσεις!

Κι άμα στην τιβί μας υπάρχει και μία... Σάσα Σταμάτη; Ε, τότε είναι που τα... ζεις όλα.

Και τα βλέπεις όλα! Εξάλλου, την περασμένη εβδομάδα, το κορίτσι του πάνελ μάς απασχόλησε με τα απόκρυφα σημεία της, αφού είπε να τα βγάλει φόρα παρτίδα και να μας τα δείξει όλα.

Τη μία μέρα είδαμε ουκ ολίγες φορές το άσπρο βρακάκι της (διόλου... αισθητικό/αισθησιακό το θέαμα) κα την άλλη βαρεθήκαμε να βλέπουμε το στήθος της, που ήρθε κι έκανε... κατάληψη (πλούσιο γαρ) στην πλάσμα μας.

Μάλιστα, τη μέρα εκείνη το στήθος της Σταμάτη μονοπώλησε την αντροπαρέα του Πρωινού του ΑΝΤ1, λες και δεν είχαν ξαναδεί άλλο τέτοιο. Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι κι ένα... καθημερινό στήθος.

Τα χουφτώματα στη Σάσα από τα αρσενικά της παρέας έδωσαν και πήραν, ενώ στο τέλος τής πασάλειψαν τα πλούσια στήθη με σαντιγί. Σκηνές σίγουρα ακατάλληλες για την πρωινή ζώνη. Και σίγουρα υποτιμητικές για μία γυναίκα. Αλλά η Σάσα δεν έδειξε να προσβάλλεται, οπότε το τελευταίο το προσπεράσαμε.

Κι έρχεται, που λες, το πρωί της Τρίτης η Σάσα η Σταμάτη και μάς... στέλνει αδιάβαστους. Αυτό, δηλαδή, που δεν κατάφεραν το λευκό της βρακάκι και το φόρα παρτίδα στήθος με σαντιγί, το κατάφερε μία της και μόνο ατάκα...

Η Σάσα η Σταμάτη είπε «ξεκ*^*λο» την εκρηκτική ξανθιά δασκάλα που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. ​

«Δασκάλες υπάρχουν πολλές, ξέκωλα όμως λίγα», είπε η Σάσα και μάς έστειλε αδιάβαστους πρωινιάτικα. Μάλιστα, της ξανθομαλλούσας Σταμάτη δεν της άρεσε το ξανθό της δασκάλας, που ήταν λέει... ξεπλυμένο!

Η Σκορδά εννοείται ότι τα πήρε με τους χαρακτηρισμούς της... σεμνότυφης (ναι, ναι ζήσαμε να το δούμε και αυτό) πανελίστριας της και τής έβαλε χέρι. Αλλά η Σταμάτη ήτο ανένδοτη... αυτό της έβγαζε η δασκάλα.

Κι αφού, η Σάσα είναι της ειλικρίνειας, όπως η ίδια λέει, με ειλικρίνεια θα σχολιάσω κι εγώ χρησιμοποιώντας τη γνωστή παροιμία... «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

Τι ακούνε τα έρμα τα αυτιά μας και είναι ακόμη στη θέση τους, τα θηρία.