Κόλαση: Γέμισε η πλάσμα με τα οπίσθια της Στικούδη

04.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε εκεί στον ΑΝΤ1 με τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά φέτος ειδικά η παραγωγή του Dancing with the stars έχει βαλθεί να κλείσει πολλά νοικοκυρόσπιτα.

Μυρίστηκα τη δουλειά, μόλις άκουσα ποιες θα χορέψουν στο show και τώρα πια έχω βεβαιωθεί. Θα μου το κλείσουν το σπίτι, μαζί με πολλά άλλα.

Και πώς να μην γίνει αυτό, όταν στο DWTS χορεύουν σάμπα Γωγώ Μαστροκώστα, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή, Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Χατζίδου, Κλέλια Πανταζη και Χρύσπα, διότι και οι τσουπωτές έχουν δικαίωμα στη σέξι εικόνα.

Γιατί σε ερωτώ, πώς θα έχει μέλλον το σπιτικό μου όταν βγαίνει η Γωγώ με σέξι βρακάκι κι αρχίζει τα κουνήματα (και βάζει κάτω και βραζιλιάνα) κι εσύ δίπλα τρως το τυρογαριδάκι σου; Νιώθεις ένα περιφρονητικό βλέμμα κολλημένο πάνω σου και δεν σου κατεβαίνει ούτε το γαριδάκι.

Εμείς, ΑΝΤ1 μας, έχουμε μάθει να βλέπουμε τα show σου συνοδεία λιχουδιάς. Τι βάζεις τα σέξι... ξερολούκουμα της showbiz και μας πικραίνεις; Γιατί τα αρσενικά τα έχεις γλυκάνει δεν το συζητώ. Σαν τους φαντάρους σβήνουν μία μία τις μέρες μέχρι να έρθει η Κυριακή.

Και όχι άδικα. Όταν έχεις την Χατζίδου να σου βγαίνει άλα Ελένη Φουρέιρα (στο πιο ντερέκι) από την Βραζιλία και στο κουνάει; Ή όταν βλέπεις το «κορμί» Αραβανή; Πάλι καλά που έχει «τσακωθεί» με την κομμώτρια και της κάνει αυτό το μαλλί και όσο να κάνει σε αποθαρρύνει.

Άσχετο: Αλλά γιατί την χτενίζουν έτσι την Ευαγγελία; Εντάξει, ξέρει επαγγελματικά χορό, πρέπει να την τιμωρούν έτσι σε κάθε live;

Βρε ακόμη και η Συνατσάκη είναι σέξι. Είδες τι τούμπανο έχει γίνει; Άφωνη.

Και για το τέλος άφησα τη γυναίκα που θα μάς κάνει τη ζημιά... Κατερίνα Στικούδη. Καλά δεν ήταν εκεί στη ραπ με το περίεργο ντύσιμο; Τι ήθελε η παραγωγή να μάς την φέρει να χορέψει; Ειδικά, με τη σάμπα «έκλεισε» πολλά σπίτια. Ντύσιμο, κούνημα-τρέμουλο, πόζες; Ήρθε η πλάσμα και γέμισε με οπίσθια της Στικούδη.

Προς παραγωγή DWTS: Εδώ θα είναι η φιλανθρωπία που θα κάνετε, ντύστε την Στικούδη!