Η Δούκισσα μπορεί να μην τα λέει, αλλά τα... δείχνει

05.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τρία live έχουν περάσει και τη μαύρη μου αλήθεια, την λέω: περιμένω πότε θα επιστρέψει η Ζέτα Μακρυπούλια από την... αναρρωτική

Δε λέω, η Δούκισσα η Νομικού είναι καλύτερη απ' ότι περιμέναμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι Ζέτα. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι... διάδοχος. Για αντικαταστάτρια σε λίγες εκπομπές είναι μια χαρά. Όχι, όμως για να στηριχτεί πάνω της κοτζάμ σόου και μάλιστα υψηλών απαιτήσεων.

Της αναγνωρίζεται ότι το παλεύει, αλλά δεν... Ακόμη κι όταν πάει να αστειευτεί με τον "κύριο Λάτσιο", πότε τα χάνει, πότε κοκκινίζει, πότε κομπλάρει. Είναι κουμπωμένη. Μπορεί στα επόμενα live να... ξεμπουκώσει και να τα λέει όμορφα.

Μέχρι τότε, όμως, η παρουσία της στο σόου ως προς το λέγειν, είναι καλή μεν, αδιάφορη δε.

Δεν μπορώ να πω, όμως το ίδιο ως προς την εμφάνιση της. Γιατί μπορεί η Δούκισσα να μην τα λέει, τα ... δείχνει όμως. Και στο κομμάτι αυτό, βάζει κάτω την Μακρυπούλια.

Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση Barbie-πριγκίπισσα στην πρεμιέρα, οι επόμενες δύο ήταν χάρμα οφθαλμού. Στο ένα live βγήκε με το μινάκι της, στο άλλο με την...ευάερη κι ευήλια σε στήθος, πλάτη και πόδι τουαλέτα.

Τα εύσημα μας στην Δούκισσα που οι εμφανίσεις της είναι σέξι, απλές και της... ηλικίας της. Όχι, grande και... θεατρικές σαν της Ζέτας, που σε κάθε live μαντεύαμε τι ντύθηκε η παρουσιάστρια.

Και το κυριότερο; Οι εμφανίσεις της Δούκισσας δεν "καπελώνουν" τις διαγωνιζόμενες σταρ που τα σέξι κορμάκια τους "πιάνουν" τόπο.

Γιατί και στα προηγούμενα Dancing οι διαγωνιζόμενες έβγαζαν έξω ο, τι μπορούσαν, αλλά τι να φτουρήσει το κορμάκι εμπρός στις εμφανίσεις υπερ-παραγωγή της Ζέτας;

Τουλάχιστον, στο φετινό DWTS είναι όλοι πρωταγωνιστές. Ακόμη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου στα backstage.

Στα προηγούμενα η πρωταγωνίστρια ήτο μία, η Ζέτα. Απλά, η Δούκισσα ας πάρει μια βαθιά ανάσα και να το αποφασίσει ότι πρέπει κάποια στιγμή να... ξεμπουκωσει.

Γιατί, στο τέλος θα είναι η καλοντυμένη... διεκπεραιώτρια του Dancing