Αν έχεις φίλες σαν την Φαίη, τι τις θέλεις τις... οχτρές

08.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Νεύρα να τα πούμε; Θεματάκι με τις ορμόνες; Κάτι παίζει, πάντως, με την Φαίη Σκορδά την τελευταία κυρίως εβδομάδα και ήρθε η παρουσιάστρια και ξεπέρασε στις κακίες ακόμη και τον Γιώργο τον Λιάγκα.

Μπορεί, πάλι, της Φαίης να της ξύπνησε ο... Πολύ Μπλα Μπλα εαυτός της, γι αυτό και «δίνει» τους άλλους με μεγάλη ευκολία. Και αλίμονο στη φιλενάδα της την Σάσα Σταμάτη που βρέθηκε μπροστά της.

Η Σκορδά, που λες, «έδωσε» στον αέρα το μπότοξ που έκανε η Σταμάτη, φέρνοντας την σε δύσκολη θέση. Και παρόλο που είδε ότι ήταν αμήχανη η φιλενάδα της, συνέχισε να την... κράζει λέγοντας «με γεια το μποτοξάκι Σάσα».

Κι έρχομαι εγώ η τηλεθεάτρια, που έχω διαβάσει συνεντεύξεις της Σκορδά να υπερασπίζεται με πάθος τα προσωπικά δεδομένα των άλλων (Μέχρι που σε πρόσφατη συνέντευξη, είπε ότι η μητρότητα απαιτεί σεβασμό και μάλιστα χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι τονίζοντας στους συνεργάτες της ότι τέτοια προσωπικά θέματα δεν θα παίζουν στην εκπομπή) και αναρωτιέμαι...

Για την Φαίη «προσωπικά δεδομένα» είναι μόνο η εγκυμοσύνη; Το μπότοξ ή μία πλαστική επέμβαση δεν είναι προσωπικό δεδομένο; Ή στην παρούσα φάση μόνο οι «γκαστριές» προστατεύονται;

Και ξανά αναρωτιέμαι: ποιος ο λόγος να αποκαλύψει στο άσχετο ότι η φιλενάδα της έκανε μπότοξ; Πρόσφερε στη νοικοκυρά κάποια χρήσιμη πληροφορία, πέρα από το σκληρό κουτσομπολιό; Εκείνο που έκανε στο Πολύ Μπλα Μπλα η Σκορδά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Αλλά το ξέχασε στην πορεία για να το ξαναθυμηθεί τώρα. Και αλίμονο στην Σταμάτη το θυμήθηκε με θέμα εκείνη. Να φανταστείς μέχρι και ο Λιάγκας εκνευρίστηκε με το «δώσιμο» της συζύγου.

Και θα σκεφτόμουν ότι η Σκορδά «κάρφωσε» τη φιλενάδα της λόγω... ζήλιας. Μεταξύ μας, κάποιες γυναίκες το έχουν αυτό. Μη δουν να κάνει η άλλη κάτι, σκυλιάζουν.

Επειδή, όμως, αυτή την εβδομάδα έχει «δώσει» και τον σύζυγο, αποδίδουμε αυτή την... παιδιάστικη συμπεριφορά σε κακή διάθεση. Κάποιος ανάδρομος πλανήτης να την επηρεάζει.

Γιατί αν δεν ισχύει αυτό, θα πρέπει να ξέρει η Φαίη ότι αυτό το... «Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ» που βγάζει, δηλαδή, από τη μία είναι καλή με τους celebrities και κόπτεται να προστατεύει ειδικά προσωπικά δεδομένα και από την άλλη να «δίνει» δικούς της ανθρώπους, δε δίνει ειδικό βάρος σε μία παρουσιάστρια.