Ξέφυγαν στο Πρωινό με λίγο από... πορνό!

05.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ίσωμα τα έχουν κάνει στην ελληνική τιβί και πια οι ζωνες είναι μία. Πρωινή, prime time, μεταμεσονύχτια το ένα και το αυτό.

Μη σου πω ότι η μεταμεσονύχτια είναι η πιο light. Γιατί, η πρωινή, κλάφτα Χαράλαμπε. Το σηματάκι με το Χ πρέπει να μπαίνει από την αρχή ίσα με το τέλος. Τα σεξιστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, ενώ οι βωμολοχίες τους μάς έχουν γίνει πια συνήθεια.

Και μπορεί μόλις ακούσαμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα αναλάβει το πρωινό του Mega, να σκεφτήκαμε τι βρισιές έχουν να ακούσουν τα ταλαίπωρα τα αυτιά μας, όμως, τούτος είναι... Αρσακειάδα εμπρός στους υπόλοιπους.

Ειδικά, μπροστά στην Σάσα Σταμάτη, τελευταία και στην Ελισάβετ Σπανού, που κάπως πρέπει να δείξει ότι υπάρχει στο πάνελ (δεν γίνεται κάθε μέρα να λένε για την... Τόνια Σωτηροπούλου). Μη σου πω ότι ετούτες κανουν ακόμη και τον Κωστόπουλο να... κοκκινίσει.

Στο, δε, πρωινό του ΑΝΤ1 η κατάσταση έχει ξεφύγει. Εντάξει, είπαμε αν και νέα παρέα ταιριάξατε και μονιάσατε, αλλά με ρέγουλα. Μας έχουν στοιχειώσει οι σκηνές με το στήθος της Σταμάτη που της το έπιαναν φόρα παρτίδα και το πασάλειβαν με σαντιγί.

Τούς εξήγησε κάποιος ότι αν θέλαμε να δούμε τέτοιες σκηνές, βάζαμε μια Κιμ Μπάσιντζερ; Και το βράδυ, όχι πρωινιάτικα.

Και δε σταματούν εδώ τα "ξεσαλώματα" στο πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας σχολιάζοντας την τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο DWTS, ούτε λίγο ούτε πολύ εννόησε ότι οι άνδρες την είδαν, κα***σαν και μετά... καλοπέρασαν οι γυναίκες τους.

Εντάξει, καλή η πλάκα, αλλά τέτοια σχόλια είναι σεξιστικά και υποτιμητικά για μία κοπέλα. Ειδικά, όταν σε ακούει τόσος κόσμος. Και κυρίως όταν έχεις τη σύζυγό σου δίπλα.

Κι αφού, ο Λιάγκας υποθέτει για το σπιτικό μας, να κάνουμε κι εμείς το ίδιο για το δικό του; Ας του εξηγήσει κάποιος ότι τα σύγχρονα ζευγάρια δεν "φτιάχνονται" με την σάμπα της Στικούδη!

Και πάμε στο πρωί της Τρίτης, όπου εκεί στο Πρωινό μάς ξεπέρασαν. Της... τσόντας έγινε όταν έβαλαν μοντέλο να του κάνουν live αποτρίχωση στο μπικίνι και στα οπίσθια. Και να τα ανοίγματα και να τα κοντίνα, είδαμε και τον τελευταίο... θύλακα της τρίχας του μοντέλου.

Κι εννοείται ότι υπήρξαν και τα ανάλογα αισχρά σχόλια. Κι ακούσαμε και ζητωκραυγές από τους άνδες της παρέας, που έκαναν σαν τα ληγούρια. Ειδικά, όταν το μοντέλο κάθισε "στα τέσσερα" όπως εξήγησε η γυναίκα Σταμάτη, και η αισθητικός τής έκανε αποτρίχωση στο επίμαχο (και ακατάλληλο για πρωινή ζώνη) επίμαχο σημείο.

Τι να πεις. Ας βάζουνε τουλάχιστον το σηματάκι "Ακατάλληλον" να ξέρουμε τι μάς περιμένει.