Μπλέκουν τον Κάρολο σε ομοφυλοφιλικό σκάνδαλο!

11.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το όνομα του πρίγκιπα Κάρολου προσπαθεί να βγάλει ο πρώην μπάτλερ του, ο οποίος τον κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ για ομοφυλοφιλία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το όνομα του πρίγκιπα Κάρολου προσπαθεί να βγάλει ο πρώην μπάτλερ του, ο οποίος τον κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ για ομοφυλοφιλία. Το σκάνδαλο που ξέσπασε προ ημερών στην Αγγλία, έχει ταράξει όχι μόνο το Παλάτι, αλλά και το λαό, ο οποίος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει πως ο "αιώνιος" διάδοχος του θρόνου τελικά δεν είναι και τόσο αιμοβόρο και άπιστο αρσενικό, όπως πίστευαν.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ, Τζόρτζ Σμίθ, ο Κάρολος είχε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άλλον πρώην μπάτλερ το παλατιού, ο οποίος είναι και ο βιαστής του Σμίθ. Μύλος φίλε μου κι άντε να πιστέψεις ποιος λέει την αλήθεια. Ο Σμιθ, πάντως, είναι κατηγορηματικός υποστηρίζοντας μάλιστα, πως είχε αποκαλύψει όλη την ιστορία στην Νταϊάνα, η οποία ναι μεν κομμάτι εκπλάγηκε, όμως δεν έπαθε και το σοκ της ζωής της! Στο σημείο αυτό γίνεται πολύς λόγος για μια κασέτα, που ηχογράφησε η Νταϊάνα και που περιέχει την εξομολόγηση του Σμιθ.

Μέχρι στιγμής, το Παλάτι και κυρίως ο Κάρολος τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα. Μάλιστα, ο διάδοχος επέστρεψε στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής και όπως λέγεται, μαζί με τον γιο του Γουίλιαμ και την "αιώνια" αγαπημένη του Καμήλα συζήτησαν πως θα χειριστούν το νέο σκάνδαλο. Έτσι, αποφάσισαν να μη σχολιάσουν τίποτε, να μην δώσει συνεντεύξεις, αλλά ούτε και να ακολουθήσει τη νομική οδό. Απλά, ο άνθρωπος είπε πως είναι αρσενικό λιράτο εκατό.

Τελικά, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!!!