"Μισώ την Χίλαρι Κλίντον!

10.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έφθαναν τα χίλια μύρια προβλήματα της Χίλαρι Κλίντον και οι σκασίλες που περνάει τελευταία με την κόρη της (η μικρή Τσέλσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έφθαναν τα χίλια μύρια προβλήματα της Χίλαρι Κλίντον και οι σκασίλες που περνάει τελευταία με την κόρη της (η μικρή Τσέλσι χώρισε εξαιτίας της μητέρας της), έχει την Σούζαν Σάραντον και την κάθε Σάραντον του Χόλιγουντ να βγαίνει και να λέει πως τη μισεί. "Σιγά τα ωά" θα πεις καθότι δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που κάποια γυναίκα νιώθει τα ίδια απεχθή αισθήματα για την πρώην πρώτη γυναίκα των ΗΠΑ. Έλα, όμως, που η Σάραντον έχει ρεύμα και η γνώμη της κομμάτι μετράει κι όσο να κάνει δεν είναι ευχάριστο για την Χίλαρι, μια γυναίκα αγωνίστρια με πολιτική άποψη να λέει επί λέξει: "Την μισώ"!

Τόσο απλά και τόσο φυσιολογικά. Είπε, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός πως η Χίλαρι πολιτικά είναι ένα τίποτα και πως είναι γνωστή στον κόσμο περισσότερο ως η γυναίκα του μοιχού Μπιλ Κλίντον, παρά η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, η οποία υπόψη έχει υψηλές βλέψεις για τη θέση του Προέδρου.

"Τη μισώ. Είναι πολύ λυπητερό να τη θυμόμαστε ως σύζυγο του Κλίντον και όχι ως μία ικανή πολιτικό. Είναι ακόμη ένας πολιτικός που με απογοήτευσε. Νομίζω πως έχει χάσει πολλούς ψηφοφόρους με την ανικανότητα της". Αυτή είναι η γλώσσα της Σούζαν Σάραντον που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

Μήπως η ηθοποιός ήτο ψηφοφόρος της Χίλαρι; Γιατί αν ήταν, ε, ας πρόσεχε!