Χώρισαν Δρούζα - Οικονόμου!

20.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω τη συγκεκριμένη είδηση, πάντως, οι φήμες τις τελευταίες μέρες οργιάζουν και λένε πως η Άννα Δρούζα και ο Νίκος Οικονόμου χώρισαν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω τη συγκεκριμένη είδηση, πάντως, οι φήμες τις τελευταίες μέρες οργιάζουν και λένε πως η Άννα Δρούζα και ο Νίκος Οικονόμου χώρισαν. Αίτηση διαζυγίου δεν έχουν καταθέσει, αλλά οι φήμες λένε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει, αφού δεν υπάρχει περίπτωση το ζευγάρι να τα ξαναβρεί.

Ποίος, όμως, αλήθεια να είναι ο λόγος του χωρισμού τους; Μέχρι τα χθες τους είχαμε για ένα αγαπημένο ανδρόγυνο, που ναι μεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, όμως είτε από μόνοι τους είτε με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων, έβρισκαν τη λύση. Οι πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν την απόσταση να έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο, αφού (όπως λέει και ο λαός) μάτια που δε βλέπονται, εύκολα ξεχνιούνται. Τι κι αν αυτά τα ζευγάρια μάτια είναι παντρεμένα με παιδί;

Και πάνω σε αυτό το "καυτό" ερώτημα: "Σκοτώνει η απόσταση τον γάμο;", έστησε η Τατιάνα ολόκληρη εκπομπή. Απαντήσεις κλήθηκαν αυτοβούλως να δώσουν οι γυναίκες ναυτικών, οι οποίες συμφώνησαν πως τον γάμο τον σωστό, τον καλοχτισμένο, δεν τον σκιάζει χιλιόμετρο κανένα.

Ομολογώ πως το ίδιο θέμα περίμενα να είχε το απόγευμα και η "παθούσα" Δρούζα, την οποία παρακολούθησα για έναν και μόνο λόγο: να δω αν θα επιβεβαίωνε ή διέψευδε τις φήμες. Τελικά, η Αννούλα ακολούθησε την τακτική "ποιώ την νήσαν", αφήνοντας μόνο κάτι υπονοούμενα του τύπου "ωραία που ναι η ζωή". Και ο θάνατος μαυρίλα, Αννούλα μου. Όσο για το θέμα της εκπομπής της; "Ο έρωτας μέσα στον γάμο".

Ποιο γάμο Αννούλα μου;