Χώρισε η Νικόλ Κίντμαν!

20.01.2004
Άτυχη με τα αισθηματικά της είναι η Νικόλ Κίντμαν, η οποία θέλει να βρει έναν σωστό άντρα να ξανακάνει οικογένεια και δεν τον βρίσκει. Ακόμη και ο Λένι Κραβιτς
Άτυχη με τα αισθηματικά της είναι η Νικόλ Κίντμαν, η οποία θέλει να βρει έναν σωστό άντρα να ξανακάνει οικογένεια και δεν τον βρίσκει. Ακόμη και ο Λένι Κραβιτς, τον οποίο είχε για άνδρα της ζωής της (μετά τον Τομ Κρουζ), αποδείχθηκε...άνθρακας, με αποτέλεσμα η Νικόλ να είναι και πάλι μόνη!

Ναι, ο μεγάλος έρωτας τους που παραξένεψε κόσμο και κοσμάκη (πως αυτή η όμορφη και μη μου άπτου γυναίκα σχετίστηκε με ένα ροκά που έχει σκουλαρίκια στις δύο θηλές του) αποτελεί παρελθόν. Αιτία του χωρισμού τους ήταν ο άτακτος χαρακτήρας του Κράβιτς, ο οποίος αδυνατεί να ελέγξει την επιρρέπεια του σε οτιδήποτε ξανθό κινείται. Την πρώτη φορά "κεράτωσε" την Κίντμαν με ένα μοντέλο από την Βραζιλία. Τα μαντάτα έφθασαν στα αυτιά της Νικόλ, η οποία έκανε τα στραβά μάτια καθότι τότε ήτο η περίοδος του μελώματος.

Ωραία μέχρι εδώ. Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που τα παραστρατήματα συνεχίζονται κι αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρά; Απλά χωρίζεις. Αυτό έκανε, λοιπόν και η διάσημη ηθοποιός, η οποία δε συγχώρεσε το τελευταίο τσιλιμπούρδισμα του καλού της. Οι δικοί της άνθρωποι από τη μία χαίρονται για το τέλος της σχέσης (εδώ που τα λέμε, ο Κράβιτς δεν είναι και ο γαμπρός που ονειρεύεσαι για την κόρη σου) και από την άλλη ανησυχούν μήπως η Νικόλ πέσει πάλι σε κατάθλιψη, όπως τότε μετά το διαζύγιο. Αν μη τι άλλο, ο ροκάς της είχε ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη!