Η Σκλεναρίκοβα ανοίγει την καρδιά της!

21.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε φορά που η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δίνει μία συνέντευξη, κόβεται και μία ελπίδα από τους αρσενικούς θαυμαστές της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε φορά που η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δίνει μία συνέντευξη, κόβεται και μία ελπίδα από τους αρσενικούς θαυμαστές της. Κι αυτό, διότι η δίμετρη Σλοβάκα αναφέρεται πάντα στον σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ και κάθε φορά είναι πιο "θερμή" στα λόγια της. Έτσι, οποιαδήποτε ελπίδα πως το ζευγάρι θα έχει την ίδια τύχη με άλλα ζευγάρια της show biz, δηλαδή να χωρίσουν, πέφτει στο κενό.

Τις προάλλες, η Αντριάνα έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό "Paris Match", όπου εκτός από την ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσει (τι νόμιζες, μόνο στην Ελλάδα τα μοντέλα γίνονται και ηθοποιοί;) μίλησε για τον Καρεμπέ. Δήλωσε, λοιπόν, πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της κι ας έχουν περάσει πέντε χρόνια γάμου και οκτώ σχέσης, ενώ τόνισε πως δεν τον έχει απατήσει και ούτε προτίθεται να το κάνει. Κρίμα άνδρες, διότι και η τελευταία σας ελπίδα μπας και κάνει μία απιστία μαζί σας, πάει θάφτηκε με τη δήλωσή της πως ο Κριστιάν είναι γι αυτήν ο ένας και μοναδικός άνδρας της ζωής της.

Ωστόσο, παρόλο τον έρωτα και την αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της, η Αντριάνα ακόμη δεν επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί. Φοβάται μήπως ο ερχομός του καταστρέψει τη σχέση τους. Και ξέρεις τι εμπόδια υπερπήδησαν για να φθάσουν σήμερα να είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι και κάτοικοι Ελλάδος (άσχετο αυτό!); Πολλά και το σημαντικότερο αυτών ήταν ο φυλετικός ρατσισμός από την πλευρά της φαμίλιας Σκλεναρίκοβα. Που να ακούσει η οικογένεια της ότι το δίμετρο, ξανθό με τη λευκή επιδερμίδα κοριτσάκι τους, θα παντρευόταν έναν μαύρο Γάλλο από τη Νέα Καληδονία (όπως λέμε Νέα Ιωνία;).

Τελικά, το ξεπέρασαν και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...