Γιατί χώρισαν Αφλεκ- Λοπέζ;

26.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ, ένα πράγμα βασάνισε τον κόσμο: για ποιό λόγο το ζευγάρι ήπιε για δεύτερη φορά το πικρό ποτήριον του χωρισμού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ, ένα πράγμα βασάνισε τον κόσμο: για ποιό λόγο το ζευγάρι ήπιε για δεύτερη φορά το πικρό ποτήριον του χωρισμού. Και μάλιστα, αυτή τη φορά ήταν μια κι έξω, αφού ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο Χόλιγουντ, εκείνη που είπε το «αντίο» είναι η Λόπεζ (το έκανε με βαριά τη καρδία είναι αλήθεια) επειδή ο καλός της δεν είχε σοβαρούς σκοπούς για τη σχέση τους.

Όλο γάμο της έταζε και μόνο γάμο δεν έβλεπε η δύστυχη Τζένιφερ, την οποία μάλιστα την πρώτη φορά παράτησε στα κρύα του λουτρού, λίγες μέρες πριν το μυστήριο. Ο Αφλεκ - απ? ότι αργά κατάλαβε η αοιδός - δεν ήθελε να αφήσει την εργένικη ζωή, όμως επειδή δεν ήθελε να αφήσει ούτε την ίδια, ήταν συνεχώς της αναβολής. Ωστόσο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν η Λατίνα ντίβα του έβαλε το?μαχαίρι στο λαιμό: «Η παντρευόμαστε και κάνουμε παιδιά ή χωρίζουν εδώ οι δρόμοι μας». Την απάντηση δε χρειάζεται να τη μαντέψουμε, βλέπουμε το αποτέλεσμα.

Πάντως, και οι δύο φαίνεται να πήραν χαλαρά τον χωρισμό, αφού η μεν Λόπεζ άρχισε τις συναντήσεις με τον πρώην της Πάφ Ντάντι, ο δε, Αφλεκ είναι τα μάλα ψύχραιμος, ευχαριστώντας δημοσίως την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Που κολλάει αυτό; Στην Αμερική ασχολούνται με τον γάμο - εξπρές της αοιδούς κι έτσι ο χωρισμός τους πέρασε - τρόπω τινά - στο ντούκου.

Το ενδεχόμενο να βαρέθηκε ο κόσμος την ιστορία τους, το σκέφτηκε ο Μπεν;



Δημήτρα Ζάρκου