Το στήθος της Ευαγγελίας!

27.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα σοβαρό θέμα μας απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες ή μάλλον ένα καυτό ερώτημα, που ευτυχώς βρήκε λύση. Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα σοβαρό θέμα μας απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες ή μάλλον ένα καυτό ερώτημα, που ευτυχώς βρήκε λύση. Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα: "Μεγάλωσε η Ευαγγελία το στήθος της;", είναι "Ναι, του έβαλε πέντε πόντους παραπάνω" και πλέον ανήκει στο target group "Στήθη Πάμελα Αντερσον". Την είδηση απεκάλυψε η Τατιάνα, όπου είχε τη νικήτρια του Survivor να επιδεικνύει τα περήφανη τα στήθη της.

Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση είναι αστέρι καθώς το αποτέλεσμα...έβγαζε μάτια. Αν και με λίγη ανόρθωση παραπάνω θα έβγαζε τα μάτια της Ευαγγελίας. Από το ρεπορτάζ δε δύνατο να απουσιάζει η επιστήθια (μπλεχτήκαμε με τα στήθη σήμερα) φίλη της, η Ορθούλα η οποία δήλωσε περήφανη για την απόφαση της κολλητής της. Ωστόσο, δεν μας αποκάλυψε αν η ίδια έχει προβεί σε ανάλογη επέμβαση κι αν οι αναλογίες του στήθους της είναι... φυσικές!

Τέλος πάντων, δε θα σκάσουμε κιόλας. Σημασία έχει ότι μας λύθηκε η απορία, ενώ βλέπουμε που ξοδεύει το έπαθλο ο νικητής ενός reality: και σε γενικό ρεκτιφιέ. Εύλογα θα αναρωτιέσαι: "Μα οι συμπαίκτες της δεν της έδωσαν τα λεφτά επειδή είναι μάνα και θέλανε να βοηθήσουν το παιδί της"; Μα και η Ευαγγελία για το παιδί της το έκανε (εν μέρει), αφού πλέον θα μπορεί να το σφίγγει στα μεγάλα και σηκωμένα στήθη της!

Τι ομάδα είναι η Ευαγγελία;
Βύζας Μεγάρων!!!