Γύρισε στην Μαγγίνα ο Γκλέτσος!

20.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα ο Απόστολος Γκλέτσος το έχουμε καταλάβει, διότι είναι κάτι σαν το...χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα ο Απόστολος Γκλέτσος το έχουμε καταλάβει, διότι είναι κάτι σαν το...χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αυτό, που έχουμε παρατηρήσει όμως είναι πως για τον ηθοποιό ισχύει και το ξαναζεσταμένο φαγητό, αφού ο Τόλης ουκ ολίγες φορές δοκιμάζει απ' αυτό. Μάλιστα, το "φαγητό" Μαρία Μαγγίνα έχει τόσες φορές ζεσταθεί, κρυώσει και πάλι ζεσταθεί που άλλο λίγο και θα χάσει τις πρωτεΐνες του!

Ας μη μιλάμε, όμως, με γρίφους κι ας μπούμε στο ψητό. Ο Γκλέτσος - είτε το πιστεύεις είτε όχι - είναι και πάλι μαζί με την Μαγγίνα. Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες κι αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προ ημερών. Αυτό, όμως, παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Αποστόλης στον "Πρωινό Καφέ" κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. "Με την Μαρία είμαστε και πάλι μαζί" είπε ο ηθοποιός και μου έκανε κάτι σε αδιάφορο, διότι κι άλλες φορές άκουσα τα ίδια.

Ωστόσο, λένε φίλοι του ζευγαριού, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Ο Γκλέτσος σκέφτεται να της ξανακάνει πρόταση γάμου, την οποία η μάνα του παιδιού του σκέφτεται να αποδεχτεί. Άμα σου λέω ότι οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν. Κορόιδο ήταν ο Ρόκκος που το τραγούδησε; Τέλος πάντων, αν και ο χωρισμός τους ήτο επεισοδιακός και ο γαμπρός το έσκασε λίγο πριν το γάμο, το ζευγάρι κράτησε επαφές για χάρη της μικρής. Ακόμη και την μικρή περίοδο που ο Τόλης σχετιζόταν με τη Λίτσα Γιαγκούση, η Μαρία κρατούσε επαφές μαζί του, ενώ απέφευγε να τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα. Ούτε κατινιές, ούτε τίποτε από μέρους της.

Μήπως γι αυτό ο Γκλέτσος όλο ξαναζεσταίνει την ιστορία τους;