Ξανά μαζί Κίντμαν - Κράβιτς!

24.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,η σχέση της Νικόλ Κίντμαν και του Λένι Κράβιτς τείνει να εξελιχθεί σε...εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η σχέση της Νικόλ Κίντμαν και του Λένι Κράβιτς τείνει να εξελιχθεί σε...εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Αν και είναι λίγοι οι μήνες που είναι μαζί, το ζευγάρι ( διότι πρόκειται για ζευγάρι) έχει χωρίσει και σμίξει ίσαμε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές. Τελευταία φορά που χώρισαν ήτο λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.

Ο λόγος; Ένα σύνηθες φαινόμενο στην κοινωνία του Χόλιγουντ: τσιλιμπούρδισμα ανδρών! Ο Κράβιτς είχε "συλληφθεί" τον καιρό εκείνο να διασκεδάζει με μοντέλο από τη Βραζιλία, ενώ η διασκέδασή τους δεν περιοριζόταν σε χορό και drink αλλά περιείχε και καυτά τετ α τετ. Αυτά είχε μάθει και δει η Νικόλ, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί. Κίντμαν και Κράβιτς εθεάθησαν στη Φλόριντα να κάνουν βόλτες σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους. Μάλιστα, την ίδια μέρα (για να κάνουμε σωστό κουτσομπολιό) πήγαν σε γνωστό Κουβανικό μπαρ, όπου χόρεψαν σαλσα και ρούμπα με τέτοιο πάθος που αν δεν ήξερες ότι είναι ζευγάρι θα τους πέρναγες για Κουβανούς. Το άλλο καλό κουτσομπολιό είναι πως στην παρέα τους ήταν ακόμη η φίλη τους Μαρίσα Τόμει και η πρώην σύζυγος του Λένι, Λιζα Μπονετ. Όλοι τους ήσαν μία ωραία ατμόσφαιρα, διότι πάνω απ' όλα πρόκειται για πολιτισμένους ανθρώπους!