"Η Νικόλ εμπνέει"

21.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του πήρε λίγο καιρό, αλλά τελικά ο Λενι Κράβιτς έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη σχέση του με τη Νικόλ Κίντμαν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του πήρε λίγο καιρό, αλλά τελικά ο Λενι Κράβιτς έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη σχέση του με τη Νικόλ Κίντμαν. "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" δε λέει άλλωστε ο λαός; Κατά τον Κράβιτς, λοιπόν, οι δυο τους είχαν δεσμό, ο οποίος αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έληξε άδοξα. Η αιτία είναι γνωστή σε όλους: ο ροκάς την απάτησε!

Ο Κράβιτς έχει μετανιώσει, όμως, δεν μπορεί να το αλλάξει καθότι...στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα! Ωστόσο, αποκάλυψε πως τον καιρό που ήσαν μαζί και τις φορές που δεν την απατούσε, υπήρξε μαζί της ιδιαίτερα τρυφερός. Μάλιστα, εμπνευσμένος από τη Νικόλ είχε γράψει γι αυτήν το τραγούδι "Lady". Με τη διαφορά ότι το τέλος που περιγράφεται στο άσμα δεν έχει σχέση με το τέλος της σχέσης τους. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν πολύ χειρότερο. "Φταίνε τα media που η σχέση μας έληξε άσχημα. Μας είχαν υπό στενή παρακολούθηση" λέει ο Κράβιτς κι άντε να του εξηγήσεις ότι είθισται για το φόνο να φταίει ο φονιάς!

Πάντως, παραδέχτηκε τα λάθη του και τα αποδίδει στον κακό του χαρακτήρα, που πότε είναι καλός και γοητευτικός και πότε "σκύλα" και "ντίβα". Αχ Νικόλ που πήγες κι έδωσες την καρδιά σου. Ο χωρισμός κόστισε στον Λένι, ωστόσο είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τη ζωή του. "Η ζωή δε σταματά επειδή ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα και μετά έφυγε πάλι, αρνούμενος να παραμείνει στη ζωή σου".

Τέτοια ποιητικά έλεγε κι έριξε το κορίτσι;