Η Ρωσίδα αγαπημένη του Οικονόμου!

22.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Ο έρωτας με έρωτα περνάει" τραγούδησε κάποτε ο Σπύρος Σπουράκος και το αυτό εφάρμοσε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Οικονόμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Ο έρωτας με έρωτα περνάει" τραγούδησε κάποτε ο Σπύρος Σπουράκος και το αυτό εφάρμοσε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Οικονόμου. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Άννας Δρούζα, άμα το διαζύγιο του με τη γνωστή παρουσιάστρια σύναψε σχέση με ρωσίδα καλλονή. Και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι μένει μαζί στο διαμέρισμα του Οικονόμου.

Α, ο Οικονόμου την καλλονή δεν τη γνώρισε σε κάποιο χορευτικό "ναό" της Αθήνας (εκεί που οι καλλονές εκ των ανατολικών χωρών είναι σωρό) αλλά στη Ρωσία όπου τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στη Ντιναμό Μόσχας. Περισσότερες λεπτομέρειες για το κονέ δεν έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας, όμως, ο Νικόλας είναι ερωτευμένος και δεν έχει πρόβλημα να το δείξει.

Τι λέει για όλα αυτά η Άννα Δρούζα; Ευθέως δε λέει τίποτε, κάνει όμως εκπομπές με ανάλογα θέματα: "Ο σύζυγος συνεχίζει τη ζωή μετά το διαζύγιο", "Η νέα αγαπημένη του τέως", "Η ευτυχία και πως να τη βρείτε", "Είναι ο γάμος λαχείο;" και άλλα τέτοια. Πάντως, κάποιες φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να μη διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις κι αιτία είναι τα περιουσιακά. Σε ένα θέμα που έχουν σκοτωθεί αδέλφια, δε δύνατο δύο πρώην να αποτελούν παραδείγματα πολιτισμού και ανωτερότητας. Το "μήλον της έριδος" είναι το νέο σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο αγόρασαν πριν το διαζύγιο. Ωστόσο, η ιστορία τους δεν θα καταλήξει σε...Κράμερ εναντίον Κράμερ, διότι υπάρχει η κόρη τους Αριάδνη και οι δύο δεν επιθυμούν να της δημιουργήσουν πρόβλημα.

Την...Σβετλάνα θα την δούμε καθόλου;;;;