Και η Κολέτσα κουρεύτηκε... με την ψιλή!

29.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι το νέο φετίχ εσάς των ανδρών το κοντό μαλλί στη γυναίκα; Γιατί, μετά το Ντέμη Νικολαϊδη που έβαλε την Δέσποινα Βανδή να κόψει το μαλλί της... λίγο πριν το στάδιο «Γιουσουφάκι», ήρθε ένας άλλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι το νέο φετίχ εσάς των ανδρών το κοντό μαλλί στη γυναίκα; Γιατί, μετά το Ντέμη Νικολαϊδη που έβαλε την Δέσποινα Βανδή να κόψει το μαλλί της... λίγο πριν το στάδιο «Γιουσουφάκι», ήρθε ένας άλλος αγαπημένος να ζητήσει το ίδιο από τη σύντροφό του. Η Χριστίνα Κολέτσα εμφανίσθηκε με κοντό καρέ μαλλί και λένε ότι το συγκεκριμένο λουκ ήταν επιθυμία το καλού της, Νίκου Γιγουρτάκη.

Α ναι, το ζευγάρι τα βρήκε ξανά και φαίνεται ότι όλη αυτή κρίση, πρέπει να έσπασε τα νεύρα του Γιγουρτάκη, γι αυτό και «κούρεψε» το Χριστινάκι. Γιατί με το μπαρδόν, αλλά δεν της πάει καθόλου το νέο μαλλί. Πού η μπούκλα και το πλούσιο extension, που της έδινε αέρα και την έκανε πιο σέξι; Τώρα άμα την δεις από μακριά, νομίζεις ότι είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου δέκα χρόνια πριν. Ίδιο κούρεμα, ίδιο ντεκαπάζ, ίδιο χτένισμα, ίδια λεπτομέρεια... τσουλούφι πίσω από το αυτάκι.

Ναι, σίγουρα μοιάζει και με Δέσποινα Βανδή (εξάλλου πήγε στον ίδιο κομμωτή) και με Βικτόρια Μπέκαμ (για να μην ξεχνάμε ποια το ξεκίνησε). Πάντως, η Κολέτσα είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με το νέο της λουκ, το ίδιο και ο αγαπημένος της. Α, το ζευγάρι έκανε την 156η επανασύνδεση και μάλιστα την γιόρτασε με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Πάντα τέτοια και Χριστινάκι, γρήγορα extensions.