Η Καλομοίρα θέλει να γίνει μάνα!

29.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πάει μεγάλωσε και η Καλομοίρα κι εκεί πού ήταν το μικρό αθώο Καλομοιράκι μας, τώρα έγινε μεγάλη κοπέλα, που δηλώνει ότι θέλει να γίνει μάνα. Ούι, ούι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάει μεγάλωσε και η Καλομοίρα κι εκεί πού ήταν το μικρό αθώο Καλομοιράκι μας, τώρα έγινε μεγάλη κοπέλα, που δηλώνει ότι θέλει να γίνει μάνα. Ούι, ούι. Μέχρι και στην Καλομοίρα χτύπησε το βιολογικό ρολόι (λες στο δικό μου να έχουν πέσει οι μπαταρίες;) και το 23χρονο θέλει να γίνει μάνα. Όχι πολύ σύντομα, αλλά ούτε και κάποια στιγμή στο μέλλον.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μετά τη γέννηση της ανιψιάς της (πριν λίγους μήνες) η μικρή Καλομοίρα άκουσε ένα «ντριν, ντριν, ντριν» κι αφού κοίταξε στην πόρτα αν ήρθε κανείς, συνειδητοποίησε (με μεγάλη χαρά) ότι είναι το ρολόι της, που της κουδουνίζει για να γίνει μάνα. Ναι, η Καλομοίρα έχει μεγαλώσει, αρραβωνιάστηκε, σχεδιάζει τον γάμο της και γιατί όχι να μην θέλει να γίνει μάνα;

Κι ας έχει περάσει στη συνείδηση όλων μας, ως το μικρό Καλομοιράκι, που θα έμενε πάντα... Καλομοιράκι. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα (κι αφού μίλησε σχεδόν παντού) καταλάβαμε ότι το «φευγιό» της από την Ελλάδα, μόνο καλό τής έκανε (σε προσωπικό κυρίως επίπεδο) και δείχνει πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ. Στο πλευρό της βρίσκεται, πάντα, ο αγαπημένος της Γιώργος, με τον οποίο η Καλομοίρα ζει το δικό της ροζ παραμύθι.

Ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο 2009, αλλά μάλλον δεν θα είναι στην Ελλάδα. Όσο για τα επαγγελματικά; Η Καλομοίρα το τελευταίο που φαίνεται να σκέφτεται και να την απασχολεί, είναι το τραγούδι. Αν και το συμβόλαιο της με την Heaven συνεχίζει να ισχύει, όνειρα για δίσκους και πίστες, δεν κάνει. Προτιμά την τηλεόραση και δεν θα έλεγε όχι σε κάποια καλή πρόταση. Ακόμη και να αναλάμβανε μία πρωινή εκπομπή. Χμ. Φαντάζεσαι την Καλομοίρα να παρουσιάζει - που χου - τον «Πρωινό Καφέ»; Ο μάι γκάντ!