Πέθανε η πρώην του Κιάνου Ριβς

06.04.2001
Αγαπημένη μου Ελένη, σήμερα ξεκινάω τα νέα μου με μια δυσάρεστη είδηση που πιθανόν να έχεις ακούσει από τα δελτία ειδήσεων. Πέθανε η πρώην φιλενάδα του Κιάνου Ριβς σε τροχαίο, όμως δε θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι δυσκολεύομαι στο να γράφω θλιβερές ειδήσεις. Ρε συ Ελενάρα λες όντως να είμαι για τα πανηγύρια, όπως λένε ορισμένοι;
Αγαπημένη μου Ελένη,

Με πληροφόρησαν η Άντζυ και η Ευτυχία πως είσαι ιδιαίτερα συγκινημένη που μπορώ και αφιερώνω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μου σε σένα και στην καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σου επί των κοσμικών. Ελενάρα μου πρέπει να ξέρεις πως απευθύνομαι μόνο σε άτομα που εκτιμούν τα κους - κους μου και δεν τα θεωρούν ως απλά κουτσομπολιά. Πάρε παράδειγμα το Σωτήρη, γιατί γράφω πολλές φορές σε αυτόν; Επειδή τον ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω του. Πριν, λοιπόν σου πω τα τελευταία μου νέα, να σου πω κι ένα δυσάρεστο που πιθανόν να το έχεις ήδη ακούσει. Πέθανε σε τροχαίο η πρώην φιλενάδα του Κιάνου Ρίβς, Τζενιφερ Σιμ. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα σε μια λεωφόρο στο Χόλιγουντ κι έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό της "λευκή" σκόνη, όποτε κι ερευνούν αν είχε κάνει χρήση την ώρα του δυστυχήματος.

Να σου πω ακόμη ότι η 29χρονη Σιμ τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ειδική κλινική, λόγω της κατάθλιψης που είχε πέσει μετά το θάνατο του παιδιού της με τον Κιάνου τα Χριστούγεννα του 1999. Τέλος πάντων, σταματάω εδώ, διότι δυσκολεύομαι στο να γράφω θλιβερές ειδήσεις. Ρε συ Ελενάρα λες όντως να είμαι για τα πανηγύρια, όπως λένε ορισμένοι; Και να είμαι δε με νοιάζει.