Αυτό το κορίτσι ποιος το γέννησε(;)

07.04.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη πόσες μέρες έχω να σου γράψω; Θα είναι δυο, τρεις, περισσότερες; Βάλε το χέρι στην καρδιά σου κι απάντησε μου ειλικρινά δε σου έλειψα όλο αυτό το διάστημα; Δεν ξέρω έχεις ακούσει για τα όσα προέκυψαν τελευταία, που θέλουν τη "Σταρ Ελλάς", Εβελίνα Παπαντωνίου κόρη του Δάκη; Καλέ τι σούσουρο είναι αυτό; Χαμός έχει γίνει Σώτο μου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη πόσες μέρες έχω να σου γράψω; Θα είναι δυο, τρεις, περισσότερες; Βάλε το χέρι στην καρδιά σου κι απάντησε μου ειλικρινά δε σου έλειψα όλο αυτό το διάστημα; Δεν ένιωσες ένα μεγάλο κενό από άποψης πληροφόρησης; Μη ντρέπεσαι να το ομολογήσεις δεν πρόκειται να σε κάνω ρόμπα στη Τζούλη και στον Ηλία ( αν και δε σου υπόσχομαι ότι δε θα το σχολιάσουμε με το Λιάκο την Πρωτομαγιά που έχουμε βάρδια). Τέλος πάντων, επειδή η ώρα έχει περάσει προ πολλού τις 10, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Δεν ξέρω έχεις ακούσει για τα όσα προέκυψαν τελευταία, που θέλουν τη "Σταρ Ελλάς", Εβελίνα Παπαντωνίου κόρη του Δάκη; Καλέ τι σούσουρο είναι αυτό;
Χαμός έχει γίνει Σώτο μου. Να φανταστείς ότι τις τελευταίες δύο ημέρες είδα τόσες φορές το Δάκη, που δεν τον έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια μόνο σε μια σκηνή. Άσε τη Σταρ, κουράστηκα να τη βλέπω να κατεβαίνει κάτι σκάλες. Anyway, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η "Espresso" δημοσίευσε μια παλαιότερη συνέντευξη της νεαράς, όπου έλεγε πως πατέρας της ήταν ο Δάκης. Πράγμα που τώρα αρνείται. Αφού, λοιπόν επικράτησε ένας μικρός πανικός για το ποιανού επιτέλους είναι το παιδί, βγήκε ο γνωστός αοιδός κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Η Εβελίνα δεν είναι κόρη μου".
Και τότε τίνος κόρη είναι; Όχι ότι με νοιάζει και πολύ, αλλά εφόσον τέθηκε θέμα να μην το μάθουμε; "Είναι κόρη ενός Γερμανού ζογκλέρ" είπε η Τατιάνα (η Στεφανίδου). Το ανακάλυψε μετά από εκτενές ρεπορτάζ στη γειτονιά που μεγάλωσε η Σταρ. Αυτό που λέμε όσα ξέρουν οι γειτόνοι, αποδείχτηκε περίτρανα εδώ. Γι αυτό φύλαγε λίγο τα νώτα σου. Αυτοί λοιπόν, Σωτηράκη μου της αποκάλυψαν την ταυτότητα του?δράστη. Α, να σου πω πως το ψευδώνυμό του είναι Ιτον, είπαν και το όνομα αλλά με τα γερμανικά δεν τα πάω καλά.
Θα αναρωτιέσαι, λοιπόν ο Δάκης που κολλάει σε όλα αυτά. Όπως επίσης είπαν οι γείτονες (ρε συ λες από δω και πέρα να χρησιμοποιώ ως πηγή το γείτονα του κάθε διάσημου;) υπήρξε κολλητός φίλος - καταλαβαίνεις;- της μητέρας της την περίοδο εκείνη. Τόσο που η μικρή τότε Εβελίνα τον έβλεπε σαν μπαμπά της. Είδες άμα είναι καλός ο άνθρωπος. Έτσι, που λες έχουν -μάλλον- τα γεγονότα και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Στο κάτω - κάτω τι μας νοιάζει εμάς ποιον έχει πατέρα; Φίλο μπορεί να μας πει ποιον έχει, διότι κάτι πήρε το αυτί μου, αλλά δεν το πολυπιστεύω.
Πάντως Σώτο μου να σου πω κάτι; Κακά τα ψέματα για την 22χρονη μοντέλα όλο αυτό το σούσουρο αποτελεί μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση. Αν και θα μπορούσαν να της δώσουν για πατέρα τον Κούρκουλο, ή το Φωκά έστω. Όχι ότι ο Δάκης είναι κακός. Αυτά που λες είχα να σου πω. Σου εύχομαι καλό ΣΚΔ και υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη τη Μ. Τρίτη.