Ερωτευμένα πιτσουνάκια

21.04.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, Καλησπέρα. Όπως βλέπεις τηρώ την υπόσχεσή μου να παρέχω και σε σένα πολύτιμες πληροφορίες του μαγικού κόσμου των κους - κους κι εντός δύο ημερών επιστρέφω με ένα δεύτερο γράμμα. καλά σου χω νέα που...σπαρταράνε. Ο Φώτης Γιαννιώτης και η Βαλεντίνη Δασκαλούδη, ξέρεις η νέα "Μις Ελλάς" αγαπιούνται παράφορα και γιατί όχι; Είναι μάλιστα τόσο ευτυχισμένοι που το επιδεικνύουν κάθε φορά που περνάει από το χέρι τους.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Καλησπέρα. Όπως βλέπεις τηρώ την υπόσχεσή μου να παρέχω και σε σένα πολύτιμες πληροφορίες του μαγικού κόσμου των κους - κους κι εντός δύο ημερών επιστρέφω με ένα δεύτερο γράμμα. Άσχετο, είδες πως μετονόμασαν τα κοσμικά; "Κους - κους με τη Δήμητρα". Καλό δεν είναι; Στην αρχή έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να βάλουν και μια φωτό μου. Φυσικά αυτό δεν έγινε, διότι όπως καταλαβαίνεις θα γινόμουν ρόμπα διεθνώς. Άσε που δεν είμαι για να με κυνηγούν όλοι όσοι τους γράφω. Τώρα που δεν ξέρουν φάτσα μπορώ και γράφω, αφού και στο δρόμο να με δουν δε θα με αναγνωρίσουν.

Επίσης, αν γίνω "διάσημη" δε θα μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω. Ας πούμε πάρε παράδειγμα το Φώτη Γιαννιώτη και την αγαπημένη του τη Βαλεντίνη Δασκαλούδη. Ξέρεις τη νέα "Μις Ελλάς". Τα παιδιά Εβελινάκι αγαπιούνται παράφορα και γιατί όχι; Αν και υποψιάζομαι τι κακία θα πετάξεις μόλις θα διαβάζεις το γράμμα "Όλο παράφορα αγαπάει αυτός ο Γιαννιώτης". Εντάξει μπορεί και να έχεις δίκιο -που το έχεις δηλαδή- αν λάβουμε υπόψη πόσες αγαπημένες έχει αλλάξει ο Φώτης. Στο κάτω - κάτω δικαίωμά του είναι. Σάμπως έχουμε το διακαή πόθο να μας αποκαταστήσει κάποια μέρα; Όχι βέβαια. Να ήταν ο Πανταζής (όχι ο Λευτέρης είπαμε) μπορεί και να το συζητούσα. Εσύ;

Τέλος πάντων να επιστρέψω στους ερωτευμένους και να σου πω ότι τους είδα σταματημένους στα φανάρια έξω από τον Ευαγγελισμό. Αυτός με τη μηχανή του κι αυτή με ένα κόκκινο σκουτεράκι. "Ωραία και που είναι το νέο" θα μου πεις. Πουθενά, απλά όση ώρα περίμεναν έδιναν φιλάκια. Τι έδιναν, που δεν ξεκόλλαγαν ο ένας από τον άλλον. Τώρα πως τα κατάφεραν καβαλημένοι πάνω στα δίκυκλα που ήσαν δεν το ξέρω. Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν τους παρεξήγησα καθότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Πόσο καιρό είναι μαζί δυστυχώς δε το γνωρίζω, ξέρω όμως ότι είναι πράγματι πολύ ερωτευμένοι και δεν παραλείπουν να το επιδεικνύουν όταν περνάει από το χέρι τους. Για παράδειγμα στο πάρτι που έδωσε προ ημερών η Βαλεντίνη μαζί με τις άλλες εστεμμένες για την επιτυχία τους στα καλλιστεία, ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια, που έλεγε κάποτε η Μαντώ. Ούτε που τους ένοιαζε αν τους απαθανατίζουν οι φωτογράφοι. Σταματώ όμως εδώ, διότι ποια είμαι εγώ που θα τους κρίνω; Αν και μεταξύ μας Εβελυνάκι θέλω πολύ να το σχολιάσω.