Συνεργασία Νότη - Δάντη

25.04.2001
Γιώργο γεια σου και "Χρόνια πολλά" για τη γιορτή σου. Επειδή σήμερα δεν είμαι και τόσο καλά -λες να αρρωστήσω- δεν έχω πολύ κέφι για γράψιμο. Γι' αυτό θα σου πω δυο κουβεντούλες που σε ενδιαφέρουν. Ο Νότης θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη. Μην πάει, όμως το μυαλό σου σε τίποτε συνεργασίες επί σκηνής.
Γιώργο γεια σου και "Χρόνια πολλά" για τη γιορτή σου. Δε σε είδα τη Δευτέρα και όφειλα να σου τα πω έστω και με καθυστέρηση. Τι έγινε το γλέντησες καθόλου ή την έβγαλες παραδοσιακά στο σπίτι; Τέλος πάντων επειδή σήμερα δεν είμαι και τόσο καλά -λες να αρρωστήσω- δεν έχω πολύ κέφι για γράψιμο. Γι' αυτό θα σου πω δυο κουβεντούλες που σε ενδιαφέρουν. Και να μη σε ενδιαφέρουν λίγο με νοιάζει, διότι έμαθα τα παρακάτω νέα και θέλω οπωσδήποτε να τα πω σε κάποιον.

Καταρχάς ο Νότης θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη. Μην πάει όμως το μυαλό σου σε τίποτε συνεργασίες επί σκηνής, καθώς ο Νότης είναι άνδρας και στα σχήματα όπου συμμετέχει συνήθως είναι πρώτο όνομα. Νομίζω ότι κατάλαβες που το πάω. Καλά μήπως έχεις παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό είμαι λίγο επιθετική με τον Σφακιανάκη; Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου βγαίνει εντελώς αυθόρμητα. Θα μου περάσει, όμως, νομίζω. Οι δύο άνδρες θα κάνουν ένα ντουέτο στον καινούργιο δίσκο του Δάντη. Σαν καλό μου ακούγεται. Τι λες κι εσύ που έχεις έμπειρο αυτί;

Και μη νομίζεις ότι πρόκειται περί φημών, σαν αυτές που κυκλοφορούν τελευταία ότι και καλά ο Νοτάκης θα συνεργαστεί το χειμώνα με τη Βίσση. Είναι πέρα για πέρα αληθινό κι εξακριβωμένο και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες για τη συμφωνία. Εξάλλου, ο Νότης έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τη σύζυγο του Δάντη, Κατερίνα Τοπάζη κι αυτή - για ένα περίεργο λόγο - έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. "Ωχ κακία" θα σκέφτεσαι, αλλά σου εξήγησα παραπάνω. Μια και αναφέρθηκα στο ζευγάρι να σου πω και δυο τρία κους - κους από την προσωπική τους ζωή, διότι θα σκάσω αν δεν το κάνω.

Που λες, η οικογένεια Δάντη μετακόμισε τη Μ. Δευτέρα στο καινούργιο της σπίτι στη Δροσιά. Και ξέρεις ποιους έχουν γείτονες; Τον Λιβιεράτο με την Αδάμ. Τη "φωλιά" τους - τι γράφω πάλι - δεν την έχω δει ακόμη, έμαθα όμως ότι είναι φοβερή. Και σιγά δηλαδή μη δεν ήταν, αφού εκεί πάνω δεν υπάρχει σπίτι που να είναι απλά ωραίο. Τέλος πάντων, η μετακόμιση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, όμως το σπίτι δεν είναι ακόμη έτοιμο. Του λείπουν πράγματα, καθώς η Τοπάζη αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη προίκα.

Αυτά είχα να σου πω. Τώρα τα τελευταία δεν ξέρω κατά πόσο σε ενθουσίασαν. Εγώ πάντως βρήκα ένα ενδιαφέρον.