2000 άτομα μείον . . .δύο.

25.04.2001
Ελενάρα μου, όπως θα θυμάσαι υποσχέθηκα χθες να σου γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς, δηλαδή της Ελένης Μενεγάκη. Αν και είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα έχεις δει στην τηλεόραση με τα τόσα και τόσα ρεπορτάζ κι αφιερώματα, εγώ κάνω πράξη την υπόσχεσή μου, διότι θα σου πω κάτι παραπάνω. Θα σου μιλήσω για εκείνους που προσκλήθηκαν και δεν πήγαν.
Ελενάρα μου, όπως θα θυμάσαι υποσχέθηκα χθες να σου γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς, δηλαδή της Ελένης Μενεγάκη. Αν και είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα έχεις δει στην τηλεόραση με τα τόσα και τόσα ρεπορτάζ κι αφιερώματα, εγώ κάνω πράξη την υπόσχεσή μου, διότι θα σου πω κάτι παραπάνω. Καταρχάς δε θα σταθώ στους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην τελετή, διότι με τις τόσες φορές που τους είδαμε τους εμπεδώσαμε για τα καλά. Θα σου μιλήσω για εκείνους που προσκλήθηκαν και δεν πήγαν.

Μεγάλη απούσα της βραδιάς - συγνώμη του γάμου - ήταν η Καίτη Γαρμπή. Ως γνωστών τις δύο γυναίκες συνδέει μεγάλη φιλία κι ένας δρόμος, καθώς είναι γειτόνισσες στη φιλήσυχη περιοχή της Κηφισιάς. Η Καιτούλα είχε προσκληθεί κανονικά από τη νύφη, όμως δεν παραβρέθηκε επειδή υποφέρει από απλή ίωση. Αν και μεταξύ μας και χωρίς να θέλω να γίνω κακιά η γνωστή αοιδός τον τελευταίο καιρό . . . αρρωσταίνει εύκολα. Αν θυμάσαι, άρρωστη ήταν και στο πάρτι της Κορομηλά στο Prime, αλλά και στα "Ποπ Κόρν". Τέλος πάντων, δε συνεχίζω, διότι την Καιτούλα την πάω πολύ και δε θέλω να κάνω τέτοιες σκέψεις. Αν και στο γάμο δεν πήγε ούτε ο Διονύσης Σχοινάς, σε ένδειξη μάλλον συμπαράστασης της γυναικός του. Απών ήταν και ο Αντώνης Ρέμος και εις μάτην έψαχνα ανάμεσα στο αλαλάζων πλήθος να τον βρω. Όχι ότι είμαι καμιά Ρεμίτσα (κατά το Ρουβίτσα), απλά ήθελα να δω μήπως εμφανίσει δημοσίως τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τους λόγους της απουσίας του δεν τους γνωρίζω ακόμη, αλλά για να μην πάει θα είναι σίγουρα καλοί.

Άσε, το άλλο. Ο Κουρκούλης δεν πήγε στο γάμο, διότι ετοίμαζε το δώρο των νεόνυμφων. Όλη μέρα χθες το έφτιαχνε και μην πάει το μυαλό σου σε τίποτε μαραγκοδουλειά. Ο άνθρωπος είναι αοιδός κι ενίοτε συνθέτης -στιχουργός και πάνω σε αυτό εργάστηκε. Τους δώρισε, λοιπόν ένα ασματάκι "Το τραγούδι της Ελένης και του Γιάννη". Να σου πω την αλήθεια καλό είναι, όμως φαντάσου να κυκλοφορήσει σε cd και να το παίζει στο Top ten του "Mega Star" και για βίντεο κλιπ να έχει το γάμο. Καλά αν συμβεί κάτι τέτοιο μην απορήσεις, καθώς μόνο αυτό θα έχει απομείνει. Μια που είπα Κουρκούλης, χθες ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Βανδή, η οποία συνοδευόταν από τον Παντελή Καναράκη - ξέρεις τη "νεράιδα" της Δέσποινας στο REX - και ουχί από το Ντέμη Νικολαϊδή. Από ότι πληροφορήθηκα ο "Ντεμίνιο" ήταν σε ένα φίλο τους που γιόρταζε, ενώ εκεί θα πήγαινε αφότου ξεμπέρδευε η Βανδή. Γι αυτό ήταν τόσο ανυπόμονη και συνέχεια αναρωτιόταν πότε θα τελείωνε το μυστήριο.

Να σου γράψω και κάτι τελευταίο, διότι αυτή τη στιγμή έχει τον "Εκατομμυριούχο" κι ένα ζευγάρι πηγαίνει για τα 50 μύρια. Οι νεόνυμφοι φεύγουν αύριο για Μαλδίβες, όπου θα μείνουν μια ολόκληρη εβδομάδα. Μάλιστα, όπως έμαθα το γαμήλιο ταξίδι είναι δώρο από τον ΑΝΤ1.

Υ.Γ.1 Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν παρών στο μυστήριο ήταν και ο Δημήτρης Κοντολάζος. Ξέρεις ο αοιδός, ο οποίος τυχαίνει να είναι κουμπάρος της παρουσιάστριας. Πιθανόν να μονολογείς "Και τι με νοιάζει εμένα", όμως Ελενάρα, οι δύο τους τον τελευταίο καιρό είχαν το λιγότερο τυπικές σχέσεις, αφού όπως έλεγε ο Κοντολάζος η Ελένη είχε διακόψει κάθε επαφή. Τώρα, όμως τον κάλεσε στο γάμο της -αυτόν κι άλλους 1999 συμπληρώνω εγώ με αρκετή δόση κακίας - κι όλα είναι μέλι - γάλα.

Υ.Γ.2 Μου αρέσει που θα σου έλεγα μόνάχα ένα τελευταίο. Κάπου πήρε το μάτι μου τη Νίκη Σερέτη να είναι ασυνόδευτη. Αμέσως το μυαλό μου πήρε στροφές πονηρού τύπου. Μετά όμως, πληροφορήθηκα ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν ήταν μαζί της, διότι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα του ο οποίος νοσηλεύεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Θα έχεις ακούσει ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι του.