Καυτό δίδυμο στην παραλιακή

10.05.2001
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη,καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Πως τα πέρασες το Σαββατοκύριακο; Όλο καφέδες και τσάρκες στην παραλιακή; Είδες τίποτε καλό ή τζίφος; Αν ισχύει το δεύτερο, μην ανησυχείς και μην τα βάφεις μαύρα. Θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες, οσονούπω. Δύο μόνο λέξεις έχω να σου πω: Σαμπρίνα - Λαζοπούλου.
Πολυαγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Πως τα πέρασες το Σαβββατοκύριακο; Όλο καφέδες και τσάρκες στην παραλιακή; Είδες τίποτε καλό ή τζίφος; Αν ισχύει το δεύτερο, φίλτατε μην ανησυχείς και κυρίως μη τα βάφεις μαύρα. Θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες, οσονούπω. Κι αν αναρωτιέσαι τι θα συμβεί δύο μόνο λέξεις θα σου πω: Σαμπρίνα - Λαζοπούλου. "Δεν καταλαβαίνω γρι" πιθανόν να μονολογείς.

Διάβασε, λοιπόν προσεκτικά. Οι δυο προαναφερθείσες αοιδοί -ή . . . αηδόνια κατά τον πατέρα μου - πρόκειται να εμφανισθούν προσεχώς σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, στα "Αστέρια" συγκεκριμένα, δίπλα στον Πανταζή. Τα καλά νέα, Σώτο μου, είναι ότι τα δύο κορίτσια ετοιμάζουν από κοινού ένα show, που όμοιό του δεν θα έχει υπάρξει. Κι αυτό, διότι πρόκειται να επιστρατεύσουν, εκτός από το ταλέντο τους - και μην πεις που το βρήκαν - και τα κάλλη τους.

Τι ακριβώς σκέφτονται να κάνουν δεν το γνωρίζω, διότι οι ίδιες το κρατούν για έκπληξη. Πάντως, να είσαι σίγουρος ότι θα αξίζει. Εξάλλου, στο παρελθόν, έκαστες είχαν κάνει τολμηρές εμφανίσεις επί πίστας. Ιδίως η πρώην μοντέλα Ίνα Λαζοπούλου. Εκτός από show, τα κορίτσια θα τραγουδήσουν κιόλας. Αμέ, μέχρι και ξένες επιτυχίες θα πουν, διότι ομιλούν άπταιστα την αγγλική. Καλά για τη Λαζοπούλου σίγουρα θα το ξέρεις, καθότι η κοπέλα μιλάει τόσο καλά τα αγγλικά που τα μπερδεύει με τα ελληνικά κι ας είναι η μητρική της γλώσσα. Η δε Σαμπρίνα τα ξέρει από την Αφρική, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τέλος πάντων, για να μην πολυλογώ η συμφωνία μεταξύ τους για το τι πρόκειται να παρουσιάσουν κλείστηκε στο καινούργιο σπίτι - μεζονέτα της καθαρόαιμης αοιδούς, Σαμπρίνας. Εκεί οι κοπέλες μεταξύ φραπεδιάς και τσιγάρου αποφάνθηκαν πως θα τρελάνουν κόσμο. Και θα το κάνουν, να μου το θυμηθείς. Και για να δεις τι καλή φίλη που είμαι σου έχω κατά αποκλειστικότητα αποσπάσματα της συμφωνίας.

Σαμπρινα (ως πιο έμπειρη πήρε πρώτη το λόγο): Λέω να μπω θτην πίθτα με ένα αεροπλάνο, τώρα που πήρα το κολάι. Θα φοράω ένα bikini από τον Gucci κι από πάνω ένα αραχνοΰφαντο από τον Κωθτέτσοθ, για να μη λέει και η Θαρρή ότι την αντιγράφω.

Λαζοπούλου: Ωχ τι pity, σκεφτόμουν να βάλω κι εγκώ ένα bikini. Όμως ντεν περάζει θα βάλω αυτά που είχα πέρυσι στη Θεσσαλονίκη. You know το string με τις μπότες. Besides, δεν το είδαν και πολλοί κόσμος, επεδής ντεν είχε πολλή δουλειά το μαγαζί. Ασε που πρώτη φορά θα τραγκουδήσω εδώ στην Αθήνα. Κι έχω τόσο pinch.

Αυτά είπαν Σώτο μου πάνω κάτω οι καλλιτέχνιδες, οι οποίες σου υπενθυμίζω έρχονται προσεχώς. Τι λες θα τις επισκεφθούμε;