Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

10.05.2001
Αγαπημένη μου Εβελυν, καλησπέρα. Καταρχάς καλορίζικο και κυρίως καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου. Ελπίζω κάποια στιγμή να το τιμήσω με μια βόλτα. Στην παραλιακή συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν σου έχω πει, ότι η Εβελίνα Παπούλια τα έχει με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι ότι αυτό δεν είναι απλές φήμες, αλλά απολύτως εξακριβωμένο; Σε μπέρδεψα λιγάκι, ε;
Αγαπημένη μου Εβελυν,


Καλησπέρα. Καταρχάς καλορίζικο και κυρίως καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου. Ελπίζω κάποια στιγμή να το τιμήσω με μια βόλτα. Στην παραλιακή συγκεκριμένα, όχι γιατί είμαι κανένα ψώνιο, απλά εκεί όλο και κάποιον celebrity θα δούμε για να τον ξεκατινιάσουμε. Συγνώμη να τον σχολιάσουμε ήθελα να πω. Καλό είναι να κάνουμε τη τσάρκα μας όσο είναι καιρός, διότι άμα πιάσει το καλοκαίρι μη τους είδες τους celebrities Θα πρέπει να τους κυνηγάμε στις Μυκόνους και τις Σαντορίνες.

Κι εντάξει, αν έχουμε τύχη -όπως η ξαδέρφη μου καλή της ώρα - θα τους πετύχουμε μπροστά μας στο εντελώς άσχετο. Δεν ξέρω αν σου έχω πει, ότι η Εβελίνα Παπούλια τα έχει με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι ότι αυτό δεν είναι απλές φήμες, αλλά απολύτως εξακριβωμένο; Μου φαίνεται ότι σε μπέρδεψα λιγάκι, ειδικά μετά τις τόσες ειδήσεις που έχεις γράψει για την ΠΓΔΜ.

Ας πάρουμε, λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Η ξαδέρφη μου, Κατερίνα - όνομα και πράγμα θα πεις - πήγε για Πάσχα στην Κρήτη. Εκεί ξέρεις ποιους είδε; Τους προαναφερθέντες. Κι όχι χώρια, αλλά μαζί και συγκεκριμένα χεράκι - χεράκι, ωσάν ερωτευμένα πιτσουνάκια. Παιδί μου, τι φιλιά έδιναν, τι αγκαλιές, τι παιχνιδάκια, ούτε σκηνή σε αισθηματική ταινία να γύριζαν. Για τέτοιο πάθος μιλάμε.

Αφού να φανταστείς η ξαδέρφη μου, αν δεν είναι φαν του celebrity που έχει μπροστά της ούτε που γυρνάει να τον κοιτάξει. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως δεν πήρε τα μάτια της από πάνω τους. Καλά μη νομίζεις ότι είναι καμιά μπανιστιρτζού. Προς Θεού. Και δεν τους πέτυχε μια φορά στους δρόμους του νησιού. Σε όποιο κλαμπ κι αν πήγαινε -δεν είναι και πολλά τα καλά - ήταν εκεί και διασκέδαζαν με τη ψυχή τους. Ο έρωτας Έβελυν ξεχείλιζε από παντού. Και στην Αθήνα μη νομίζεις, το ίδιο καλά περνούν, απλά εδώ είναι πιο προσεκτικοί για να μη δίνουν δικαιώματα. Γνωρίζεις άλλωστε πόσο διακριτικοί είναι στην προσωπική τους ζωή. "Γιατί κολλητοί μου είναι για να ξέρω τι κάνουν;" θα παρατηρείς. Καλά μη με σκοτώσεις κιόλας, τρόπος του λέγειν ήταν η φράση μου αυτή. Άσε που ο Θανάσης όποτε μπορεί πηγαίνει και βρίσκει την αγαπημένη του στα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Αυτός είναι άντρας, Εβελυνάκι μου.

Τέλος πάντων, μη σε απασχολώ από τη δουλειά σου, όχι τίποτε άλλο φοβάμαι μη μου βάλει τις φωνές ο Ηλίας, για εργασιακή παρενόχληση εις βάρος σου. Αυτά είχα να σου πω, για να μην παραπονιέσαι ότι μόνο για δίαιτες σου γράφω. Αλλά και να αποδείξω -τρόπω τινί- ότι τίποτε δεν τρέχει με την Παπούλια και τον υιό Κούρκουλο. Αλήθεια σου αρέσει ο Αλκης; Άσχετο: δε βρίσκεις ότι έχει παχύνει άσχημα; Σα να τον έχουν φουσκώσει, ένα πράγμα.