Ο Τομ Κρουζ θα γίνει πατέρας!

06.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ή ακόμη και black χιούμορ. Ωστόσο, είναι αλήθεια και αρκετά σοβαρό....ο Τομ Κρουζ θα γίνει πατέρας!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ή ακόμη και black χιούμορ. Ωστόσο, είναι αλήθεια και αρκετά σοβαρό....ο Τομ Κρουζ θα γίνει πατέρας! Πέρα στο Χόλιγουντ ακόμη τσιμπάει ο ένας τον άλλον για να βεβαιωθούν πως αυτό που ζουν δεν είναι όνειρο κι ότι ο Τομ θα γίνει πατέρας στο ξύπνιο. Κοίταξε, τζούφιο δεν τον είχαν τον άνθρωπο, αλλά όλα αυτά τα χρόνια είχε επικρατήσει η άποψη πως ο Τομ δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Άλλωστε, όταν χώρισε με τη Νικόλ Κίντμαν κι αυτή ισχυρίστηκε τότε πως έχασε το παιδί που είχε με τον Κρουζ, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι άλλοι, έσπευσαν να αφήσουν υπονοούμενα περί...γυμναστή, μανάβη, μέχρι και delivery boy.

Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα. Η ουσία είναι μία: ο Τομ Κρουζ θα γίνει πατέρας. Η αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Χολμς διανύει τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης και την είδηση ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού, πιάνοντας πολλούς στον ύπνο. Κάποιοι είχαν υποψίες πως μπορεί και να, επειδή η Κέιτι έχει πάρει κάποια κιλά, η κοιλιά της είναι ελαφρώς φουσκωμένη, ενώ κυκλοφορεί με φαρδιά ρούχα. Η είδηση της εγκυμοσύνης έχει κάνει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ την ίδια χαρά νιώθουν και οι οικογένειές του και κυρίως τα δύο παιδιά του Τομ, Ιζαμπέλα και Κόνορ, που είχε υιοθετήσει με την Κίντμαν. Και μια που την ανέφερα: η Νικόλ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για την εγκυμοσύνη, αλλά δε νομίζω πως ανήκει στα...πλεούμενα μέλη της οικογένειας.

Όσον αφορά τώρα τον γάμο του Τομ και της Κέιτι, αυτός θα γίνει κάποια στιγμή. Ίσως και την επόμενη άνοιξη ή καλοκαίρι. Αν φυσικά καταλήξουν που θα γίνει και πως θα γίνει (αν θα είναι Καθολικός ή της Σαϊεντολογίας). Πάντως, για τη στιγμή έχουν αφήσει τα γαμήλια σχέδια στην άκρη και ασχολούνται αποκλειστικά με την εγκυμοσύνη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]