Παντρεύεται η Ματσούκα και "ξινίζει" η πεθερά!

10.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός». Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πεθερά και η άτυχη νύφη είναι η Δήμητρα Ματσούκα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός». Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πεθερά και η άτυχη νύφη είναι η Δήμητρα Ματσούκα. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Αχιλλέα Βιγκόπουλο κι ενώ το ζευγάρι τα έχει βρει σε όλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ξαφνικά προέκυψε η μάνα Βιγκοπούλου, η οποία λέγεται και ακούγεται πως δε βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παντρευτεί ο γιος της με την Ματσούκα.

Καλό και χρυσό κορίτσι σου λέει η Ματσούκα, σέξι και ζουμερό για να λες στις φίλες σου κρατώντας ανά χείρας το "Ciao": «Κοιτάξτε τι κυκλοφορεί ο γιος μου», αλλά όχι και να την παντρευτεί! Το ενδεχόμενο αυτό ξινίζει στη μητέρα, η οποία έσπευσε να ενημερώσει σχετικά τον γιο της. Το αυτί του Αχιλλέα, μάλλον δεν ίδρωσε, αφού το ζευγάρι συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου. Όχι σε πυρετώδη ρυθμό, αλλά κάνουν τα σχέδια τους.

Μάλιστα, η Δήμητρα έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τη σχέση της, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της. Κι αυτή, μάλιστα, προσπαθεί να την κάνει πιο....ποιοτική, κόβοντας τα γυμνά και τις ερωτικές σκηνές. Άσε, που, έχει αλλάξει και την εξωτερική της εμφάνιση. Η προσπάθειά της να βγάλει από πάνω της την ταμπέλα του «sex symbol» κάνει μπαμ, αφού έχει κόψει τα μαλλιά κι έχει αλλάξει το γενικότερο ύφος. Έτσι, μπορεί και να συγκινήσει τη μέλλουσα πεθερά, αλλιώς το βλέπω να ζει το.... «Η αμαρτία της ομορφιάς» με την Τασσώ Καββαδία και την Μπέτυ Λιβανου! !


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]